Author Topic: Intuitivna sporočila II. del  (Read 96769 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Intuitivna sporočila II. del
« Reply #570 on: June 18, 2015, 04:27:18 PM »
ce ordinacija obratuje tudi popoldan, se se jaz priporočam za namig-glede sluzbe. kaj pricakovati do konca leta!?

kaj si pa želiš, ker če samo nekaj pričakuješ, brez da veš kaj zares hočeš, pol tud ne bo kaj dost od tega a ne?  :P 8) :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #571 on: June 18, 2015, 04:28:55 PM »
Se postavlam v vrsto, pokorno.  ;D

No torej si v vrsti  ::)
In?

aja še to sem pozabla: a ti si vedno pokorna  :-X al sam v vrsti  :D, pa a si vedno v vrsti  :embarrassed: a kdaj tud iz vrste stopiš pa si kdor si  :P in kar je pa je  :o

Hahaha, dobra! To da se vedno vn iz vrste postavlam me je kostal stabilnosti. Sam smo kdor smo, ni dost za nardit okol tega.  :laugh:

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #572 on: June 18, 2015, 04:29:19 PM »
Danes so pa fejst jezični tile prebliski (jest nič kriva), bo treba tko k na cigarete napisat, opozorilo  ???:

"ČE ČESA NE ŽELITE IZVEDETI, ČE SE BOJITE ODGOVORA, NE SPRAŠUJTE!"  :o

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #573 on: June 18, 2015, 04:30:15 PM »

In?

aja še to sem pozabla: a ti si vedno pokorna  :-X al sam v vrsti  :D, pa a si vedno v vrsti  :embarrassed: a kdaj tud iz vrste stopiš pa si kdor si  :P in kar je pa je  :o

Hahaha, dobra! To da se vedno vn iz vrste postavlam me je kostal stabilnosti. Sam smo kdor smo, ni dost za nardit okol tega.  :laugh:

kaj pa je stabilnost  ;D

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #574 on: June 18, 2015, 04:31:39 PM »

In?

Hahaha, dobra! To da se vedno vn iz vrste postavlam me je kostal stabilnosti. Sam smo kdor smo, ni dost za nardit okol tega:laugh:

kaj pa je stabilnost  ;D

zakaj si se pa pol v vrsto nazaj postavla, zarad stabilnosti, pa jo zdaj imaš, je zdaj bolje, ko si v vrsti, pa kao stabilna, pa ko nisi kdor si?

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #575 on: June 18, 2015, 04:36:43 PM »

In?

Hahaha, dobra! To da se vedno vn iz vrste postavlam me je kostal stabilnosti. Sam smo kdor smo, ni dost za nardit okol tega:laugh:

kaj pa je stabilnost  ;D

zakaj si se pa pol v vrsto nazaj postavla, zarad stabilnosti, pa jo zdaj imaš, je zdaj bolje, ko si v vrsti, pa kao stabilna, pa ko nisi kdor si?

Kok te je uzitek brat.  :laugh: vrsta je sredstvo do cilja ne cilj sam. Ovinki do nekonvencionalnega brez kerih se zelje ne morjo uresnict. Blo bi pa fajn, da se pocas loh sama prezivljam nad ravnjo golga zivotarjenja.  ;D

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #576 on: June 18, 2015, 04:48:07 PM »
Draga Nensi, ko bos pri prebliskih, prosim se zame enega  :)
Vedno zadanejo in so mi bili v velilo pomoc. Hvala :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #577 on: June 18, 2015, 05:50:58 PM »
Nensi , :o zakaj  :o toliko  :o izbuljuješ  :o oči  :o v svojih  :o prebliskih  :o ?
 :P

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #578 on: June 18, 2015, 07:45:08 PM »
Z veseljem sprejmem kak intuitivni preblisk...hvala dear  :-*

Ko se zdi, da gredo stvari iz slabega na slabše, se proces ponovi. (je rekel Murphy, jaz nič kriva  :P)

Stvari, ki se vztrajno ponavljajo, imajo verjetno še neko sporočilo zate, a ne  ;D
Poglej jih, povprašaj jih, ne odlašaj jih, ne obnašaj se kot dama, ki jih le gleda zviška, zakoplji se v njih, skoči v blato  :o, ven boš prišla nova, prerojena, s sijočo kožo, kot roža. (ne ni reklama za blatno kopel v toplicah, učinek bo pa podoben  :P)

Uživaj  8)

Skačem v blato in to brez strahu ...ni grozljivo, kot govorijo ;)...hvala Nensi  :-* :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #579 on: June 18, 2015, 08:45:39 PM »
Nensi , :o zakaj  :o toliko  :o izbuljuješ  :o oči  :o v svojih  :o prebliskih  :o ?

Za boljši vid, da očesne mišice treniram.
Na obrazu je enih 56 mišič,  :P jezik je pa 57-ta.
 :P :P :P to pa tud moram trenirat da ne zakrni
lalalalala

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #580 on: June 18, 2015, 08:45:49 PM »
Nensi, tudi jaz te prosim za preblisk.
Zadnjič je tvoja intuicija tak v nulo trofila tisto eno poslovno sodelovanje...in zdaj te prosim, če mi napišeš kaj tvoja intuicija poreče o novem poslovnem partnerju oz. sodelovanju z njim.
puno ti hvala  :-*

Včasih ko preveč pričakujemo smo razočarani, to ne pomeni, da ni treba nič pričakovat, mogoče se je čustveno fajn distancirat od vpletenosti, ki nam ne pusti realno videti stvari in iz distance postaviti nek realen okvir naših možnosti, pričakovanj in želja, od tam je tudi lažje realno videti sogovornikove potenciale.
Ko si v oblakih je zraven še veliko megle ;D :-*

Kaj vse to pomeni, pa veš edino ti  :P
uf, dober odgovor Nensi  ;D
vem vem, kaj to pomeni  ;D preveč sem v oblakih, res je! Moram se spustit na trdna (realna) tla :laugh:
...in ja, tut moja pričakovanja malce pobesnela, treba jih je zajezit.
Hvala  :-* :-* :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #581 on: June 18, 2015, 08:47:50 PM »
Danes so pa fejst jezični tile prebliski (jest nič kriva), bo treba tko k na cigarete napisat, opozorilo  ???:

"ČE ČESA NE ŽELITE IZVEDETI, ČE SE BOJITE ODGOVORA, NE SPRAŠUJTE!"  :o

ampak Nensi, takšni jezični vsaj ornk sedejo (jih ne pozabiš kr tako)  :laugh:
Super si  :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #582 on: June 18, 2015, 08:56:14 PM »

In?

kaj pa je stabilnost  ;D

Kok te je uzitek brat.  :laugh: vrsta je sredstvo do cilja ne cilj sam. Ovinki do nekonvencionalnega brez kerih se zelje ne morjo uresnict. Blo bi pa fajn, da se pocas loh sama prezivljam nad ravnjo golga zivotarjenja.  ;D

sem morala kar parkrat prebrat, da sem dojela, da je vrsta v bistvu ovinkasta ne ravna
se pravi če ni ovinkov ne moreš do cilja, tko naravnost direkt
se pravi direkt se želje ne uresničujejo?

če povzameva: počas bi se rada sama preživljala, a hiter pa ne???
pa glih tolk bi se preživljala da bi v bistvu še vedno sicer životarila, ne več gola, ampak životarila pa še bi???

daj mal za seboj preberi kar si napisala, pa poglej če kaj od tega ne rabiš več, če je lahko tud kaj drugače
 :-* :-* :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #583 on: June 18, 2015, 09:19:31 PM »
Hmmmm bi pa tokrat konkretnega. Kaj naj naredim, da bomo imeli mir s strani določene osebe.

Hvala  :-*

Ne obremenjuj se več z njo, ker bolj ko te živcira več energije ji pošlješ pol pa on a lahko še bolj hara in drrrrrmira in ti ne da mira.
Na energijskem nivoju ji povej, da ji ne dovoliš več vstopat v tvoje polje in bodi ti sama v svojem centru in deluj iz svoje moči.
Poglej kaj te najbolj živcira in kje te najbolj spravi iz tira in to pri sebi razpucaj, pa se bo vse razrešilo.

:) 8) :-*

Hvala. Bom s špegli se zadelala v njeno smer. Je kar izčrpajoča  :(

Je izčrpajoča kolkor ji pustiš  :P :-*

Je bilo dovolj. Ne dovolim.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #584 on: June 19, 2015, 02:43:32 AM »

Za boljši vid, da očesne mišice treniram.
Na obrazu je enih 56 mišič,  :P jezik je pa 57-ta.
 :P :P :P to pa tud moram trenirat da ne zakrni
lalalalala

A zato sem jaz tako oko sokolo?
Sam še debel gledam v lajfu.  ::)
Jezik pa... hm... ga bo treba malo natrenirat. Toliko, da mu bo boksarska rokavica prav.