Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Intuitivna sporočila II. del
Azeleja:
Zdravo, Nensi!
Jaz bi prosila sporočilce usmeritve glede iskanja službe. Predolgo se že vleče vse to. :blank:
Počasi me že mineva to iskanje. Da bi sama kaj začela na lastno pest pa tudi nevem sploh kaj bi, skratka zmeda v glavi in okoli mene.
Ajej, res sem en čuden človek in izstopam iz okolja kjer živim. :-X
nensi:
--- Quote from: Tejka on October 20, 2015, 12:22:58 PM ---Helou, helou.
Muči me selitev. Kostantno neke frke, zakasnitve, prestavljanja. Porkaflek a tole sploh bo?
Pa finance/job/kariera področja. Nikoli konca. Že mislim, da sem bp, pa uleti en "hudič" spet ??? ::)
Hvala :-* :-* :-*
--- End quote ---
Zakaj pa vso to frko rabiš, ker on a ti nič noče sploh, nek del tebe jo iz nekih njemu "koristnih" razlogov pokliče.
Pogovori se sama s seboj, ugotovi kaj hraniš s to frko in čemu služi.
Kako bi pa bilo če bi bilo res vse ok? Kater dela pa pol panika zagrab, ko bo brezposelen kar se komplikacij tiče.
Ustavi se, ampak zares ustavi, ker drviš okrog ko sneta sekira (aaaa mi je kar žarnica počila ko tole pišem, si čist preveč v švunku) no in ko boš pri miru, bodi še mal, pa še mal, pa še velik pri miru, dihaj in ko se zares čist umiriš še mal dihaj, pol se pa poveži z vprašanji, ki sem ti jih napisala in začuti svoje odgovore.
Ja saj dihaš, oz. vdihneš, pa kdaj zares tud izdihneš? Tko v miru, globoko, na ful, ko si pri miru … ;D
nensi:
--- Quote from: hannah on October 20, 2015, 12:37:11 PM ---Zivjo:) kaj muci mene, da mi mira ni, zakaj ni ljubezni taprave?
--- End quote ---
No in kaj te muči :P
Kaj pa je prava ljubezen?
Ljubezen do koga, od koga?
Kaj je mir?
;) 8) :-*
nensi:
--- Quote from: Azeleja on October 20, 2015, 12:49:38 PM ---Zdravo, Nensi!
Jaz bi prosila sporočilce usmeritve glede iskanja službe. Predolgo se že vleče vse to. :blank:
Počasi me že mineva to iskanje. Da bi sama kaj začela na lastno pest pa tudi nevem sploh kaj bi, skratka zmeda v glavi in okoli mene.
Ajej, res sem en čuden človek in izstopam iz okolja kjer živim. :-X
--- End quote ---
Vse dobre stvari so tri (no včasih v bistvu NE)
Poglej kaj sem ti obarvala in okrepila, na te programe funkcioniraš trenutno, tako da ni čudno da je, kot je.
Pozabavaj se s temi prepričanji, jih spremeni in spremenilo se bo vse okrog tebe, ti in kar se ti dogaja.
:) :-*
Tea:
Nensi, če se bo kaj pripeljalo še zame, bom vesela. :-*
Ravno zdaj po oknu pleza pikapolonica, najbrž je to dober znak.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version