Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Intuitivna sporočila II. del
nensi:
--- Quote from: Azeleja on December 31, 2014, 05:04:42 PM ---Nensi, če lahko bi tudi jaz prosila za sporočilo 2015.
Hvala. :-*
--- End quote ---
Azeleja
nič posebnega ne začutim, neko praznino, kot da si prazna, kot da imaš dovolj vsega, pa niti energije za spremembe ne, kot da se ti zdi da tako kot je bilo ne more več iti, si želiš spremembe, pa se jih hkrati bojiš, ker ne veš če imaš sploh energijo da začneš na novo.
Leto ti bo naklonjeno za karkoli se boš odločila, energija te bo podprla.
Ne boj se. Delaj dihalne vaje, pij veliko vode, da se prečistiš in nadihaš in lažje ti bo.
Spusti vse kar je bilo. Vzemi si time-out če čutiš, da ga rabiš, ko se spočiješ boš lažje naredila korak naprej.
Veš nikjer ne piše, da moramo vedno vse naenkrat, na horuk narediti, lahko tudi počasi, eno po eno :D
Uživaj in spočij se :-*
Srečno. :)
nensi:
Želim vam lep dan, v srcu nasmejan, četudi sonca ni, se lahko odločite, da ste sonce vi, sebi in vsem okrog vas.
Nena:
Ooooo kolk lep soncek.... :-*mi je prav polepsal dan, ko ze dva dni okol urgence vedrim...se dobro da samo kot spremljevalec...
butterfly:
Nensi js bi se tudi postavila v vrsto če nisem prepozna :)
nensi:
--- Quote from: butterfly on January 03, 2015, 01:05:02 PM ---Nensi js bi se tudi postavila v vrsto če nisem prepozna :)
--- End quote ---
Nisi prepozna, celo leto obratujem :) samo danes ne, imam intuicijo in možgane na off, sedim pred kaminom in berem že cel dan, pa v kaminu krompirje pečem, otroke in sebe razvajam, bla na sprehodu, zdaj čaj pijem…
Skratka dan za mojo dušo. :-*
Ti napišem ko me prime, prav 8)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version