Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Olajšaj se malo. Osmi del.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Maja on December 12, 2014, 09:05:35 AM ---Jaz grem danes spat pred 20. Nujno.
--- End quote ---
Očiten ponaredek. :laugh:
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: sanjalka on December 12, 2014, 12:20:38 PM ---
--- Quote from: Pika on December 12, 2014, 11:44:58 AM ---
--- Quote from: Maja on December 12, 2014, 11:38:38 AM ---Veš, da veš, da nič ne veš.
--- End quote ---
Mislim, da vidim in se zavedam precej svojih napak.
--- End quote ---
To je že veliko, to je že 90%.
Baje imam tudi sama narcistično motnjo (tako pravi moj dragi, ki ima 6 planetov v ovnu in ima ego na kubik, sva si očtino odlično zrcalo ;D) in pravi, da vseskozi govorim o sebi...
Pika, imam tudi sama glavnino planetov v kardinalnih znamenjih, verjetno bo res nekaj na tem ;) ;D
Sicer vladar karte v zraku, v dvojčku, ampak ta pa itak spet rad govori,govori...
Zanimivo pa, da ko imam kliente, takrat JAZ NE obstajam, takrat so samo oni in to me prav pomirja, to je kot bi bila istočasno tudi terapija zame, skratka odnos je obojestranski in takrat res znam prisluhniti...
--- End quote ---
Sanjalka, hvala za tole.
Hja, vladar moje karte, torej vladar moje JAZ hiše je v JAZ znamenju in to še na :Le stopinji. Glavni.
Še vladar moje podzavesti je v JAZ znamenju. Glavni.
Še Kiron je v JAZ znamenju, ergo - MOJA bolečina in MOJI problemi so na prvem mestu. Glavni.
In ves ta nakopičen ego je zapovrh nakvadratan po dolgem in počez, se bori za glavno besedo, da se mu iz ušes kadi. K sreči ima ventil v karieri.
::)
Škratinja Nagaya:
V hibernaciji.
Brez cilja.
Prebrala o aspektu :Sa :op :Ma.
Ja, identično se počutim.
Nobene želje, nobene ambicije.
Tako brez črva v riti še nisem bila, traja pa že zelo dolgo.
Pripisujem čustveni izčrpanosti zaradi dogodkov v bližnji preteklosti.
Ne da se mi več.
Maja:
U, mene pa preveč črviči ...
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Maja on December 14, 2014, 08:38:47 AM ---U, mene pa preveč črviči ...
--- End quote ---
8)
Hrani črva, da ne omaga. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version