Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost

Olajšaj se malo. Osmi del.

<< < (65/83) > >>

skorpijonka:
Hahahahah!
Tea...ne,ne,vse ok, samo način, kako tast kuri.....je za ustrelit se.
Da ne bi pumpa neki delala, more voda sama krožit in pol skooooz nekje radiatorji ne delajo. IN midva sva spodaj in valda skoz vse mrzlo. Ja valda mata unadva toplo, k sta nad nama.....se pa mende ja pozna, če so prostori pod tabo topli, matr.
Ampak sevede....ne dopovedat. To in še maljon drugih stvari....
 :-\ :-X

Tea:

--- Quote from: skorpijonka on December 16, 2014, 01:39:01 PM ---Hahahahah!
Da ne bi pumpa neki delala, more voda sama krožit in pol skooooz nekje radiatorji ne delajo. IN midva sva spodaj in valda skoz vse mrzlo. Ja valda mata unadva toplo, k sta nad nama.....se pa mende ja pozna, če so prostori pod tabo topli, matr.

--- End quote ---

Ja to sem pa včasih tud jaz dajala skoz. Razumem.
V ta namen smo imeli pa tist radiator, ki bo zdaj od Jane  ;D
Mi je blo čist dost teh prepiranj kdaj je dovolj toplo.

Daj kakšno pečko not, pa bo

Jernej:

--- Quote from: skorpijonka on December 16, 2014, 01:39:01 PM ---Hahahahah!

--- End quote ---

Če je centralna napravljena "po starem", ko še niso varčevali s presekom cevi, bi termodinamika res morala delat svoje. Dve stvari pa morata bit izpolnjeni. V sistemu mora bit dovolj velik pritisk (1.5 bar) in zraka ne sme biti nikjer. Torej: radiatorje izzračit in vodo malo dotočit, pa bo ;)

Sem pisal še o porabi elektrike in ugotovil, da sem podražil kilovatno uro za 10x. V glavnem: črpalka za povprečno veliko hišo mesečno porabi za cca 4€ elektrike. Ni blazen strošek. Ampak nekaterim je tudi to pomembno.

Jane:
Pismo se mora vedno najdet en pameten glede kurjenja, naj se taki izselijo na svoj planet, nekam na hladno. Jim bo boljš kot tle  >:D >:D

Tea:
Saj prihajate za nami starci hahaha .... ko vas bo trkala mena, vam bo za 6,34° topleje  :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version