Author Topic: Numerologija II  (Read 40579 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
  • Give your dream a chance.
Re: Numerologija II
« Reply #30 on: September 14, 2015, 11:09:58 AM »
Moja OL je 2.
SD se mi pa ne da racunati, a lahko katera naredi to zame :)
hvala :-*

Ce sem si prav izracunala je moj SD po letosnjem roj.dnevu (4.7.) 12, kar mi ni najbolj vsec ::)
Do roj. dne pa je bil 11.
Živjo, Sanjalka,
v letošnjem letu (2015) si v OL1 in SD10- v prvi polovici leta, sedaj pa SD11- (vzameš leta, ki si jih imela 1.1. 2015 in potem deliš z 12, ostanku pa prišteješ 1 in potem 2)
V drugem letu pa si v OL2 in Imaš SD 11 in potem SD12

OL2: To je leto, ko imamo najmanj svojega vpliva. Dogajajo se stvari, ki nam jih prinese usoda. Predvsem je veliko poudarka na odnosih- karkoli se spreminja in tudi služba, je pomembna zaradi oseb, s katerimi sodeluješ oz se srečuješ. Uresničijo se dogodki, ki so določeni z usodo. Zelo ugodno leto je za timsko sodelovanje ali skupinske projekte.
V prvi polovici SD11 sicer pravi, da je ugoden čas za nove projekte , spremembe in na komunikaciji in odnosih z brati in sestrami. (glede na tekoče leto- boš lahko z njimi kaj razčistila, zaključila kakšno temo...) je pa v tem času podpora, zadovoljstvo s prijatelji.
Glede na SD 12 v drugi polovici leta pa je dobro dobro premisliti, kam vlagati denar, kako ga porabiti, saj v OL2 lahko pride do nihanja financ- večji dobitek in tudi lahko primankljaj.
v letu 2017 pa se ti zopet odpirajo nove poti, odštekane ideje in več energije za nove korake, predvsem po rojstnem dnevu (OL3, SD 12,SD1)

Hvala Tweety8 :)
Ja, za leto 2016 je moja OL 2, tako sem tudi izračunala.
Za SD sem računala dopolnjeno starost v letu 2015, sedaj vidim, da si zapisala, da moramo šteti dopolnjeno starost na dan 1.1.2015. Ok, sedaj vse jasno ;) ;D
Mi lahko napišeš še pojasnilo za OL1. Hvala :-*
Ja, v letošnjem letu si v OL1- če sem prav zasledila, si letošnje leto odpirala novo podjetje- kar je bilo po numerološki plati dober čas :), Saj je TL8 OL1
OL1: je čas novih začetkov. Osebna energija in moč počasi naraščata. Ugodno leto za nove ambicije, dejavno spreminjanje svojega življenja, postavljanje stvari na novo. Dobro je spremeniti stvari in ne ostajati  ukalupljen v iste vzorce- saj se takrat lahko pojavijo trenja in konflikti, ker se nova energija na nek način želi izrazit. Najboljše leto za upeljevanje novih idej, selitev, povišanje... Kaže se možnost dobre naložbe, ki se bo obrestovala v prihodnosti.  V glavnem je leto namenjeno sveži, novi energiji na vseh področjih. (ker je tvoje OL1 v TL8) naj bi bilo zate precej uspešno-posebej na poslovnem področju. Glede na SD 10 in 11, si se najbrž v prvi polovici leta več ukvarjala s družinskimi zadevami in jih želela postaviti na novo, v drugi polovici pa je več optimizma, druženja in sodelovanja. (tako nekako bi povezala te številke skupaj:))

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #31 on: September 14, 2015, 11:14:50 AM »
Moja OL je 2.
SD se mi pa ne da racunati, a lahko katera naredi to zame :)
hvala :-*

Ce sem si prav izracunala je moj SD po letosnjem roj.dnevu (4.7.) 12, kar mi ni najbolj vsec ::)
Do roj. dne pa je bil 11.
Živjo, Sanjalka,
v letošnjem letu (2015) si v OL1 in SD10- v prvi polovici leta, sedaj pa SD11- (vzameš leta, ki si jih imela 1.1. 2015 in potem deliš z 12, ostanku pa prišteješ 1 in potem 2)
V drugem letu pa si v OL2 in Imaš SD 11 in potem SD12

OL2: To je leto, ko imamo najmanj svojega vpliva. Dogajajo se stvari, ki nam jih prinese usoda. Predvsem je veliko poudarka na odnosih- karkoli se spreminja in tudi služba, je pomembna zaradi oseb, s katerimi sodeluješ oz se srečuješ. Uresničijo se dogodki, ki so določeni z usodo. Zelo ugodno leto je za timsko sodelovanje ali skupinske projekte.
V prvi polovici SD11 sicer pravi, da je ugoden čas za nove projekte , spremembe in na komunikaciji in odnosih z brati in sestrami. (glede na tekoče leto- boš lahko z njimi kaj razčistila, zaključila kakšno temo...) je pa v tem času podpora, zadovoljstvo s prijatelji.
Glede na SD 12 v drugi polovici leta pa je dobro dobro premisliti, kam vlagati denar, kako ga porabiti, saj v OL2 lahko pride do nihanja financ- večji dobitek in tudi lahko primankljaj.
v letu 2017 pa se ti zopet odpirajo nove poti, odštekane ideje in več energije za nove korake, predvsem po rojstnem dnevu (OL3, SD 12,SD1)

Hvala Tweety8 :)
Ja, za leto 2016 je moja OL 2, tako sem tudi izračunala.
Za SD sem računala dopolnjeno starost v letu 2015, sedaj vidim, da si zapisala, da moramo šteti dopolnjeno starost na dan 1.1.2015. Ok, sedaj vse jasno ;) ;D
Mi lahko napišeš še pojasnilo za OL1. Hvala :-*
Ja, v letošnjem letu si v OL1- če sem prav zasledila, si letošnje leto odpirala novo podjetje- kar je bilo po numerološki plati dober čas :), Saj je TL8 OL1
OL1: je čas novih začetkov. Osebna energija in moč počasi naraščata. Ugodno leto za nove ambicije, dejavno spreminjanje svojega življenja, postavljanje stvari na novo. Dobro je spremeniti stvari in ne ostajati  ukalupljen v iste vzorce- saj se takrat lahko pojavijo trenja in konflikti, ker se nova energija na nek način želi izrazit. Najboljše leto za upeljevanje novih idej, selitev, povišanje... Kaže se možnost dobre naložbe, ki se bo obrestovala v prihodnosti.  V glavnem je leto namenjeno sveži, novi energiji na vseh področjih. (ker je tvoje OL1 v TL8) naj bi bilo zate precej uspešno-posebej na poslovnem področju. Glede na SD 10 in 11, si se najbrž v prvi polovici leta več ukvarjala s družinskimi zadevami in jih želela postaviti na novo, v drugi polovici pa je več optimizma, druženja in sodelovanja. (tako nekako bi povezala te številke skupaj:))

Super Tweety8, ja tako nekako se je dogajalo oz. se še dogaja. Precej postavljanja stvari na novo, za kar je potrebno precej energije in nekako čutim moč v sebi, da to zmorem....
Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
  • Give your dream a chance.
« Reply #32 on: September 14, 2015, 12:07:41 PM »
Kaksen je pomen za OL 7 in OL 8?

OL7: je namenjeno bolj duhovnemu razvoju in osebni rasti. Dobro je v tem letu se udeleževati delavnic, izobraževanj, se poglobiti vase in ugotoviti, ob čem duša poje in se veseli. To leto ni naklonjeno poslovnemu področju, prej ga blokira, če smo preveč usmerjeni v finance in materialno. Dobro je več časa posvetiti umirjenosti in dobrodelnosti. Gre za obdobje "brušenja ega". Več možnosti je zamud- tako pri dogovorih, že sklenjenih poslih, sestankih..., zato je lahko več napetosti v odnosu z drugimi. Pohvale in nagrade so v tem obdoobju bolj redkost, zato je dobro, da se znaš pohvaliti sama oz. si zadovoljena s stvarmi, ki jih počneš. Pojavijo se nihanja na čustvenem področju, nismo čisto prepričani ali bi ali nebi- a je dobro z večjimi odločitvami počakati do naslednjega obdobja (leta), saj se velikokrat zgodi, da nam kasneje odločitev sprejeta v OL7 ni všeč, ne glede na to kako se odločimo.

OL8: Je leto materialnih dosežkov indelovnih obveznosti. V nasprotju z OL7, se v OL8 posvečamo bolj poslovnemu in materialnemu področju. Če v letu 7 vlagamo v osebni razvoj, lahko v OL8 požanjemo sadove, vzpon na področju kariere, napredovanje. Ideje in nove projekte lahko v tem obdobju realizirate, več bo zaupanja v lastne sposobnosti. ČE se v letu 7 preveč zapletamo v konflikte, pa lahko pride do izgube službe. Se pa pojavijo nove priložnosti za zaslužek. To obdobje ni najbolj naklonjeno začenjanju nove ljubezenske veze, je pa zelo naklonjeno prijateljevanju. Če je šlo leto 7 mirno skozi, potem bo tudi leto 8 mirnejše in uspešnjejše, drugače pa se lahko pojavijo manjše sitnosti v zdravju, prehladi... Sprostitev v naravi-voda zelenje in sončna svetloba-kombinacija dobro vpliva na sprostitev in pozitivno energijo- še posebej v tem času.
(je pa v neslednjem letu TL9, tako da se nove ideje in poslovanja znajo malo ustavljati, ne bo šlo vse gladko, saj tekoče leto malo bremza novosti, bolj je morda smiselno razmišljati in si narediti plane, ter v letu 2017 iti na plan z realizacijo)