Znanja vseh časov, medicine vseh časov > 9 zvezdni ki, Feng shui

Opažanja po predvidih 9 zvezdnega ki

<< < (31/60) > >>

Darja:

--- Quote from: Andres on November 19, 2007, 10:40:56 AM ---Ali številki, ki podpirata drug drugo, torej tisti, ki si nista v nasprotju.

Andres

--- End quote ---

Število življenskega cilja,to je tretje število naj bi imeli osebi enaki,sploh  nekje po tridesetem letu,ko se že nekako vemo svoje cilje...to se ravno meni dogaja sedaj , oseba 261 in jaz 591...ista zanimanja ,isti cilji...samo karakterno sva pa različna...ni dolgčas.

Lp,Darja

Vojko:

--- Quote from: taja6 on November 18, 2007, 02:17:05 PM ---Jaz se moram še enkrat poglobiti in si poskusiti izračunati številke - le do letnice sem prišla oz. prveha števila....nič mi ni jasno, kako se pride do naslednjih treh števil  ???

--- End quote ---

Lepo pozdravljena taja6

Lepo, da se zanimaš zase. ... in za KI števila.

Ko ti ni jasno, me vprašaj. Sicer pa je na spletni strani menu,
Devetzvezdni KI
81 KI tipov

izbereš si svoje leto rojstva
nato pogledaš še podznak

in odpre se ti stran s tremi tvojimi KI števili.

Da bi dobila rezultate v času in prostoru, pa je seveda ta števila potrebno razvrstiti v sedanji čas in v sedanji Luo Shu,
poznati lastnosti posamezne energije. Tisti, ki pozna tako staro kot novo nebo pa je še na boljšem.

Priporočam obisk tečaja, saj se v dveh dnevih naučiš vse, kar tehnično potrebuješ za uspešno samostojno uporabo.
Seveda pa 'jahanje' prinese prave rezultate.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko:

--- Quote from: Andres on November 20, 2007, 02:29:58 AM ---Vojko je  v predvidu ali na drugem mestu omenil težak mesec za finance, obenem tudi borzništvo. Nekako je do mere izvzel elektro podjetja, kot pomnim, danes pa, ko smo približno na polovici kijevskega meseca lahko z gotovostjo trdimo, da se ni zmotil. Borze drsijo že drugi teden. Le en dan ali dva se je v tem času kaj dvignilo, drugače pa samo pada in pada.  Na ušesa mi je prišel tudi grozen zamik vrednosti dolarja in evra na Islandiji in sorazmerno s tem vrednost obeh valut v Srbiji.  Razlika med tema valutama je na Islandiji recimo višja kot v Srbiji in sicer v obliki, ko se v Srbiji bolj izplača kupovat Evre, na Islandiji pa dolarje.  Obe države nista v Evro območju, torej lahko sami regulirata svoj tečaj in s tem svoje gospodarstvo.  In kot pomnim je Vojko napovedal slabe čase za finančna podjetja, ter da se bo v tem času videlo kdo je dober gospodar podobnega podjetja in kdo slab.  Morda slabi gospodarji preko narodne banke primorani regulirati devizne tečaje v večji meri kot običajno. 

Andres

--- End quote ---

Hvala za opažanje Andres

Žal sem pri pisanju predvidov pozabil nase in nisem pravočasno prodal delnic Save, ki so padle za 20%.

In pri nas 'klatijo', da je padec na borzah zaradi slovenskih volitev! Juhuhu, le kako močno naše volitve vplivajo na Dow Jones in na druge svetovne borze, a ne?

Lep pozdrav, Vojko

Darja:
Vojko ..lepo ,da si tukaj in nas malo pokomentiraš ;) :)

Pozdravček,Darja :)

Tejka:

--- Quote from: Darja on November 20, 2007, 03:22:55 PM ---
--- Quote from: Andres on November 19, 2007, 10:40:56 AM ---Ali številki, ki podpirata drug drugo, torej tisti, ki si nista v nasprotju.

Andres

--- End quote ---

Število življenskega cilja,to je tretje število naj bi imeli osebi enaki,sploh  nekje po tridesetem letu,ko se že nekako vemo svoje cilje...to se ravno meni dogaja sedaj , oseba 261 in jaz 591...ista zanimanja ,isti cilji...samo karakterno sva pa različna...ni dolgčas.

Lp,Darja

--- End quote ---

Moj Dragi je 591. Res se pri življenjskih prioritetah in ciljih nikakor ne ujameva :-\
lp
T.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version