nisem si mislila, da se me tako bojiš. škoda je le, da me, ker sem si upala povedat svoje mnenje in kontrirat tako "čisti" osebi, kot si ti, označiš kot umazano... ... in če se bojiš, da bom "umazala" še to temo s svojo odkritostjo, pa mi daj napiši na OS, kaj vse si misliš o meni. vedno sem odprta za vse kritike. sprejemam jih z odprtimi rokami, saj le tako lahko rastem v življenju...
mene osebno pa ne moti, če se razpišeš tudi tukaj. verjetno pa ti bom podala spet kakšen takšen odgovor, da se boš spet počutil (žal), še bolj ogroženega. pa čeprav ti nič nočem. še vedno namreč menim, da si ti vzel vse moje besede, ki sem jih napisala, kot osebni napad na tebe. pa niso bile....
morda pa bo najbolje, da me kar izbrišeš iz tega foruma, boš imel vsaj mir pred takimi, kot sem jaz

morda bo pa še najbolje, da se kar sama umaknem, vsaj iz nekaterih tem.... ali pa vsaj iz odgovorov tebi. saj glede na to, da znam stvari predstavljati na malo bolj oster način, kot si ga vajen, se boš preveč razburjal. tega pa ne želim.
morda pa boš našel kdaj način, da boš sprejel moj način izražanja in mi oprostil glede tega.
zanimivo je le, da si ti edini, ki me doživljaš takšno... ne vem zakaj v življenju (hvala bogu) nimam takšnih problemov, da bi me kdorkoli tako doživel. pa poznam ogromno ljudi. zelo različnih in z zelo drugačnimi pogledi na svet.