Author Topic: Sporočilo vodnikov za leto 2015  (Read 18461 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kalini

• Grupa Biokibernetika
  • Novinec
Re: Sporočilo vodnikov za leto 2015
« Reply #60 on: December 09, 2014, 11:44:16 PM »
Pika, bi lahko še zame pogledala, če seveda še lahko. Lp :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #61 on: December 10, 2014, 10:51:53 AM »
Oprosti Pika da ti šele zdaj pišem,nisem uspela prej ker se je preveč dogajalo  :laugh: :laugh:
(6)=ISKANJE
V tem trenutku si se simbolično znašla v zimskem času. Življenje se ti zdi pusto,kot da se je vse zaustavilo.Morda se počutiš osamljeno,zmedeno in imaš občutek da si zgrešila pot. Iščeš odgovore,ki očitno ne prihajajo,zanima te zakaj in hrepeniš po novem navdihu. Kmalu te bo prevzela strast do življenja.Iščeš in hrepeniš nezavedaš se da žarki prvi že nate sijejo.Začel se bo nov cikelj,ko boš polna zamisli,novih navdihov,mogoče se lahko pojavi kakšna nova ljubezen.

-------Afirmacija-----
             V mojem življenju je vse v redu.
    Zahvaljujem se za spreminjajoče se letne čase.
                        Ko sem sama
             postajam močnejša in modrejša
             Moj um je jesen-srce pa odprto.
                Vedno sem na pravi poti.

(33)=ZDRAVLENJE
V zadnjih mesecih si nehote zašla s prave poti,postopoma izgubila pregled nad tem,kaj je v resnici pomembno,in ne da bi se tega zavedala si zgubila stik s svojim pravim jazom. Ponovno se poveži z svojim resničnem bistvom in notranjem otrokom ter ju ponovno odkrij. Nehaj iskati zunaj sebe. Zazri se vase in ponovno boš odkrila čarovnijo.

-----------Afirmacija-------
     Moje zatočišče je prostor svetlobe v mojem srcu.
         V njem najdem mir in zadovoljstvo.
                   Srce mi razkrije resnico.
              Srce mi zrcali moj pravi jaz.
                      Srce me vodi

(37)=DEVET SRC
Ta karta ti sporoča USPEH,ČUSTVENO IZPOLNJENOST IN MODROST. Nekaj,kar ti je drago ali k čemur strmiš,se bo pozitivno izteklo,temu bo sledilo obdobje miru,harmonije in globok občutek osebnega zadovoljstva ter čustvene izpopolnjenost.
Zavedaj se vse kar hočeš ustvariti in doseči ti je dano in medtem ko ustvarjaš ter dosegaš,je vse zaščiteno.Svetloba sije na tebe(vse je blagoslovljeno.
Samozavestno se lahko pomikaš naprej.

-------Afirmacija-------
           Sem blagoslovljena
              Sem zaščitena
              Sem hvaležna
           Sem izpopolnjena
              Sem ljubezen

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ti bo pomagalo?

ModraVila, kar ne morem verjeti, kako se vse ujema. Z veseljem sem večkrat prebrala in še bom.
Pomaga, pa še kako.
Hvala ti!  :-*

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #62 on: December 10, 2014, 11:00:31 AM »
Oprosti Pika da ti šele zdaj pišem,nisem uspela prej ker se je preveč dogajalo  :laugh: :laugh:
(6)=ISKANJE
V tem trenutku si se simbolično znašla v zimskem času. Življenje se ti zdi pusto,kot da se je vse zaustavilo.Morda se počutiš osamljeno,zmedeno in imaš občutek da si zgrešila pot. Iščeš odgovore,ki očitno ne prihajajo,zanima te zakaj in hrepeniš po novem navdihu. Kmalu te bo prevzela strast do življenja.Iščeš in hrepeniš nezavedaš se da žarki prvi že nate sijejo.Začel se bo nov cikelj,ko boš polna zamisli,novih navdihov,mogoče se lahko pojavi kakšna nova ljubezen.

-------Afirmacija-----
             V mojem življenju je vse v redu.
    Zahvaljujem se za spreminjajoče se letne čase.
                        Ko sem sama
             postajam močnejša in modrejša
             Moj um je jesen-srce pa odprto.
                Vedno sem na pravi poti.

(33)=ZDRAVLENJE
V zadnjih mesecih si nehote zašla s prave poti,postopoma izgubila pregled nad tem,kaj je v resnici pomembno,in ne da bi se tega zavedala si zgubila stik s svojim pravim jazom. Ponovno se poveži z svojim resničnem bistvom in notranjem otrokom ter ju ponovno odkrij. Nehaj iskati zunaj sebe. Zazri se vase in ponovno boš odkrila čarovnijo.

-----------Afirmacija-------
     Moje zatočišče je prostor svetlobe v mojem srcu.
         V njem najdem mir in zadovoljstvo.
                   Srce mi razkrije resnico.
              Srce mi zrcali moj pravi jaz.
                      Srce me vodi

(37)=DEVET SRC
Ta karta ti sporoča USPEH,ČUSTVENO IZPOLNJENOST IN MODROST. Nekaj,kar ti je drago ali k čemur strmiš,se bo pozitivno izteklo,temu bo sledilo obdobje miru,harmonije in globok občutek osebnega zadovoljstva ter čustvene izpopolnjenost.
Zavedaj se vse kar hočeš ustvariti in doseči ti je dano in medtem ko ustvarjaš ter dosegaš,je vse zaščiteno.Svetloba sije na tebe(vse je blagoslovljeno.
Samozavestno se lahko pomikaš naprej.

-------Afirmacija-------
           Sem blagoslovljena
              Sem zaščitena
              Sem hvaležna
           Sem izpopolnjena
              Sem ljubezen

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ti bo pomagalo?

ModraVila, kar ne morem verjeti, kako se vse ujema. Z veseljem sem večkrat prebrala in še bom.
Pomaga, pa še kako.
Hvala ti!  :-*

iiiiiiiii zelo zelo zelo vesela  :D ;D :D :-*
ne pozabi da vsak ima probleme ,če ne bi nam bilo pa dolgčas  :laugh: :laugh: :laugh:

Offline butterfly

• Novinec
  • *
« Reply #63 on: December 10, 2014, 06:23:33 PM »
Še zame prosim prosim :)

GIFTS.  :)
Odpri srce in pričakuj dobre stvari. Vsak dan preštej blagoslove, ki jih imaš.
 :-*

Hvalaaa pika  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #64 on: December 11, 2014, 10:14:31 AM »

Kalini, pogledam takoj, ko bom lahko.
Sem s hčerko doma in nimam ravno miru. Pa še glava me boli.

Offline Kalini

• Grupa Biokibernetika
  • Novinec
« Reply #65 on: December 11, 2014, 11:18:26 AM »
Ja seveda, ni problema, ti se kar hčerkici posveti, jaz bom pa že počakala na ugoden trenutek, ko boš lahko :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #66 on: December 11, 2014, 01:19:37 PM »
Pika, sem zamudnica, a bi vseeno te prosila, če pogledaš še zame malo v vodnike, kaj mi porečejo za prihodnje leto.
Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #67 on: December 11, 2014, 02:50:40 PM »
Potem se pa še jaz postavim v vrsto. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #68 on: December 11, 2014, 06:08:45 PM »

Draga Kalini,
zate karta KREATIVNOST.
Prenehaj skrbeti o tem, ali sprejemaš pravilne ali napačne odločitve, rajši poglej na njih kot na priložnosti, da si kreativna. Bodi vesela, da imaš sploh možnosti izbire. In ne glede na to, kaj izbereš, nekaj boš s tem ustvarjala. Če ti rezultat ni všeč, pač se vrni k risalni mizi in naredi nekaj novega, po možnosti boljšega.
Na svoje manj ljube kreacije poglej kot na zanimive osnutke, skice. In sledi navodilom vodnikov: "Vrni se k risalni mizi."
 ;) :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #69 on: December 11, 2014, 06:18:26 PM »
Pika, sem zamudnica, a bi vseeno te prosila, če pogledaš še zame malo v vodnike, kaj mi porečejo za prihodnje leto.
Hvala :-*

Sanjalka, dobrodošla spet med nami.  :-*

Karte so med mešanjem kar poskakovale. Skakale in plesale. Vodniki so se grebli, kdo bo prišel do besede, nakar je izskočila najprej karta LIFE FORCE, torej ŽIVLJENJSKA ENERGIJA, boginja Afrodita (ta kar žari od ognja), takoj za njo pa še karti COMPETITION (vodniki bojevniki) in SURVIVAL (zdravilci).
Če povzamem, tvoja življenjska energija bo na visokem nivoju, omogočila ti bo, da boš izbojevala bitke, tekme, vse to bo ohranjalo tvojo strast na visokem nivoju in potegnilo tisto najboljše in najmočnejše iz tebe. Preživela boš, obogatena z novimi izkušnjami. Vendar svoje ognjene strasti uporabljaj kreativno, ne destruktivno.
Uf, veliko seksa je tukaj noter čutit.  8) Da se ne bo kdo še stepel zate.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #70 on: December 11, 2014, 07:31:16 PM »

Andres

Andres, vodniki ti sporočajo, da se pazi prevare!!
Močno zaupaj instinktu, ko začutiš nepoštenost, prevaro, izkoriščanje, izdajstvo.
Nekaj ni tako, kot izgleda navzven, zato bodi pozoren na vsak znak, pa če je še tako težko verjeti.
Vodniki varuhi ti sporočajo, da pazijo nate. Pomagali ti bodo prepoznati svarilne znake.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #71 on: December 11, 2014, 08:18:38 PM »

Andres

Močno zaupaj instinktu, ko začutiš nepoštenost, prevaro, izkoriščanje, izdajstvo.
Nekaj ni tako, kot izgleda navzven, zato bodi pozoren na vsak znak, pa če je še tako težko verjeti.
Vodniki varuhi ti sporočajo, da pazijo nate. Pomagali ti bodo prepoznati svarilne znake.

Hvala Pika. To se mi je pa v preteklosti že dogajalo.  Sem pozoren in previden, saj vampirjev je vsepovod dovolj.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #72 on: December 11, 2014, 08:25:39 PM »

Andres

Hvala Pika. To se mi je pa v preteklosti že dogajalo.  Sem pozoren in previden, saj vampirjev je vsepovod dovolj.

Andres

Tukaj je bilo čutiti, kot da se bi lahko dogajalo nekje, kjer bi kaj takega najmanj pričakoval.
V glavnem... vključi vse čute in vse bo ok.  ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #73 on: December 11, 2014, 08:36:27 PM »

Andres

Andres

Tukaj je bilo čutiti, kot da se bi lahko dogajalo nekje, kjer bi kaj takega najmanj pričakoval.
V glavnem... vključi vse čute in vse bo ok.  ;)

Očitno bom moral biti še bolj previden.  Itak bolj malo govorim o tem kar delam, neredko  pa se najde kdo, ki hoče kaj pokvariti. Hvala za opozorilo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #74 on: December 11, 2014, 11:18:35 PM »
Pika, a  lahko prosim še zame, kaj mi vodniki sporočajo?  :D  Hvala  :)