Author Topic: Planet NIBIRU  (Read 27748 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
Re: Planet NIBIRU
« Reply #30 on: January 22, 2016, 04:52:56 PM »
ta bo ziher outsider, ali pa bomo morali določiti še 13 del v zodijaku :D
trinajsto znamenje menda ze obstaja-kačenosec...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #31 on: January 22, 2016, 05:08:32 PM »
to so neumnosti  :)

to z astrologijo nima nobene zveze

evo vsa ozvezdja, da vas ne bodo info tako neumno zavajala

https://sl.wikipedia.org/wiki/Seznam_ozvezdij

mi astrologi pa bomo še naprej uporabljali le živalski krog /izjema je le tehtnica/  ;)
ostalo bo 12 znamenj, pa 4 elementi in 3 kvalitete
Za to, da bo imelo vsako znamenje svojega vladarja, bomo pa planete še morali odkriti. Do takrat si pač vladavino delijo. :)
« Last Edit: January 22, 2016, 05:14:53 PM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #32 on: February 15, 2016, 06:50:41 AM »
V casu odkritja planeta se je pojavilo tudi to http://www.iflscience.com/space/gravitational-waves-everything-you-need-know-about-historic-discovery

Torej ce so se vsa odkritja zacela dogajati ob odkritjih planetih, kaj nam ta prinasa? Iskanje pravega izvora?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #33 on: February 15, 2016, 10:44:26 AM »
...mi astrologi pa bomo še naprej uporabljali le živalski krog /izjema je le tehtnica/  ;)...

Pravzaprav je sedem živali (ena v dveh primerkih), pet ljudi (od tega dva enojajčna in dva zaposlena) in en mali kuhinjski aparat  :P

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #34 on: February 15, 2016, 11:12:00 AM »
 :laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #35 on: February 15, 2016, 11:13:08 AM »
 ;D ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #36 on: February 16, 2016, 02:06:01 AM »
Mogoče pa iščejo, oziroma predstavljajo nove planete da bi generacijam za nami predstavili odkod bog pride.   Mogoče tudi, da bi našli grešnega kozla, torej agresorja proti Zemlji iz določenega planeta. 
Skratka. Vse kar zadeva Nibiru je bil velik nateg.  Malo preveč so posiljevali in celo zastonj knjige po celem svetu pošiljali.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #37 on: March 21, 2016, 03:29:43 PM »
To razlago astrologa si morate prebrati. Sicer pa nam njegovo videnje naznanja novo tehnologijo, novo lepše, bogatejše in predvsem "zavestno" življenje v bodoče, saj naj bi to bil planet, ki naj bi bil 2000 let v enem astrološkem znamenju in deluje na več generacij skupaj. Preberite!

http://www.cainer.com/features/planet-9.html

Tole se pa res priporoča v branje.  Fajn si dodala Ametist.  Bolj poredko te vidim in zato sem šel malo za tabo brskat. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #38 on: February 02, 2018, 03:10:41 AM »
Nič ni s tem Nibirujem, niti planetom X. Skratka, nekdo narod nateguje vedno na isto foro.  In ti verjamejo.  Ob tem lahko zapišem o datumu 23.9.2017
Za ta dan je bilo objavljeno da bo nek planet kresnil na Zemljo.   Na to vest sem tudi pozabil vendar sem dobil tudi booking za turo na jug Islandije. Šlo je za čisto privat turo samo za dva zakonca iz Alabame.   Ko sta jedla kosilo v neki restavraciji sem namreč opazil, da molita.  Vmes po poti sta pogosto tudi boga omenila in na koncu je ženska kar sama povedala, da sta verna.   Vse v redu.
Po dveh dneh ko sta bila onadva že v Ameriki sem se spomnil, da sta pravzprav prišla umret k meni in z mano, saj na ta dan naj bi tisto padlo na Zemljo.  Še vedno živimo.  Takih je še miljone le nekateri pa združijo verovanje, vero in turizem v en kote.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #39 on: February 16, 2018, 01:31:46 PM »

Po dveh dneh ko sta bila onadva že v Ameriki sem se spomnil, da sta pravzprav prišla umret k meni in z mano, saj na ta dan naj bi tisto padlo na Zemljo.  Še vedno živimo. 

:laugh: :laugh: :laugh: Samo sta pa nesramna, da ti nista povedala, da boš umrl  :laugh: Sta te kar prostovoljno določila haha.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #40 on: February 26, 2018, 06:30:10 PM »

Po dveh dneh ko sta bila onadva že v Ameriki sem se spomnil, da sta pravzprav prišla umret k meni in z mano, saj na ta dan naj bi tisto padlo na Zemljo.  Še vedno živimo. 

:laugh: :laugh: :laugh: Samo sta pa nesramna, da ti nista povedala, da boš umrl  :laugh: Sta te kar prostovoljno določila haha.

Haha.  Saj če bi se v času potovanja spomnil na Nibiru, bi jima tudi rekel kaj. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858