Pred nekaj minutami, ravno preden sem si ga otresel mi je prišel v glavo nek preblisk, ki ga moram takoj napisati.
Ena ima prijateljcio s katero se druži občasno in ji popolnoma niti ne zaupa. Ta prijateljica, sodelavka al kaj vem kakšna baba je znana po tem, da se vedno na debelo našminka ali pa ima neke prodorne barve na goflji. Mislim, da je dobro, da se malo distanciraš. Istočasno ne sedi v avto s katerim se vozi ona ali se je nedolgo tega peljala ona. Mogoče je črn avto, ne bom trdil, verjetno pa je to avto skupnega prijatelja, sodelavca, nekoga pač.
Druga ima težave z otroci ali nečaki. To niso težave, ampak en tak spor kjer nobena stran noče popustiti. Po moje si ti preveč trmasta pa še ta dva ti gresta pogosto na jetra. Bodi malo otrok in s tem se boš izognila zameri daleč v prihodnost.
Tretja tule pri nas ima bolečine v jajčnikih. Jaz ne vem kaj pomaga, to boste ženske vedele. Brez dvoma pa to ni prvič in se vedno znova bojiš teh bolečin. Ti imaš v bližini eno staro gobezdalo žensko, ki ti gre hudo na jetra. Ko boš več govorila z mlajšo od nje in starejšo od tebe, se ti bodo tudi jajčniki stabilizirali.
Andres