Priznam, že več dni mislim in čutim da se moram semle oglasiti. Nekako nisem utegnil do danes, zato pač upam, da današnje sporočilo za koga ne bo prepozno.
Naš uporabnik, ki je videl, se srečal s tisto hudo našminkano, resda urejeno, z dolgimi temnimi lasmi naj kaj dosti ne pričakuje od nje. To ni kaka ženska kibla, ni pa tisto najboljše kar se dobiti da. Če bo dala ok, drugače bosta le prijatelja. Pravzaprav ti lahko pokasiraš od nje več če jo le poslušaš. Njenih besed kot od nikogar drugega, tudi mojih ne, ne smeš vzeti 100% resnično, toda med njenimi se skrivajo tiste drobnarije ki jih boš izkoristil.
Podobno sem nekoč napisal že eni naši članici in ponovilo se bo ravno pri tebi. Skratka. Ko se bosta dobila na pijači ali kako drugače bodi pozoren na drugi del pogovora. Ne ji težit z avti, ker baba niti ne ve kje je kuplunga. Če temo napelješ na granatna jabolka bo to zanjo še bolje, saj tako rdeče ima ustnice. Iz granatnih jabolk potem lahko temo preusmeriš na rumeno barvo. Se boš že kaj spomnil. Lahko je to umetnost, ali psihološka reakcija rumene barve na telo. Nekaj bo potem še steklo, potem pa bo že drugi del pogovora. Torej. Trnek granatno jabolko, ugriz rumena barva, primeš jo za vrat v naslednji temi in potem se bo izkašljala kar bo tudi sporočilo tebi. Upam, da sem bil dovolj natančen.

Naša članica, ena pač ima neke probleme z lulo. Joj, saj se mi kar smili, ker se ne bo oglasila, vendar naj si gor nameče neke obkladke. Ne vem če so to pocaste vrečke kameličnega čaja, ali kaj drugega, težava niti ni tako težko opravljiva, saj nenazadnje ne govorim o Sifilisu.
Druga naša članica Sifilisa ni imela in ga nikoli ne bo imela. Ta ima težave z desnim mezincem. Če se je ob tem prepoznala naj pregleda vse gume na avtu. Prva desna, je slaba. Zadnja desna je znucana in ta je pravzaprav enaka kot njena soseda. Ta soseda bi bila dobra sogovornica saj upam se še kaj se vidita in si tako izmenjata kakšno besedo. Torej kot naš član zgoraj, tudi ti lahko ponucaš to sosedo za kaj koristnega.
Tretja članica, tista v finančni stiski naj vendarle igra loto ali številke premetava drugače. Konkretno danes smo 4.2. zato naj 24. februarja le pripravi prošnjo za nekaj kar ji lahko prinese denar. To je lahko prošnja za službo, lahko tudi kaj drugega. Če je ta datum kakšen loto naj kajpak igra na številko 42 in 24. In kdo je ta članica. To je tista ki ima malo strahu pred kletjo. Ne vem kaj se je v kleti zgodilo. Mogoče jo je kdo tja zaprl, mogoče pretepel ali še kaj hujšega, vendar menim, da gre za njenega očeta. No, tako se bo prepoznala.
Naša članica, ki to sploh še ni je dobila batine od moškega, bržkone od partnerja. Ona sama sebe lovi in tako bo našla ravno nas tule. Torej namesto nje bodimo pozorni in poglejmo katera se bo vpisala. Morda nas bo prinesla naokoli in bo to videla kot gostja in se zaradi te teme nalašč ne bo vpisala na forum. Škoda, saj batin kot vem tu ni bobil še nihče.
Andres