Author Topic: Sporočilo za tebe. 4. del  (Read 84619 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Sporočilo za tebe. 4. del
« Reply #30 on: December 25, 2014, 07:43:23 PM »
Tudi jaz ne. Andres nič ne pišeš za tiste z meno  ;)

To imaš prav Tea. Hmm. Nekako imam fiksirano v glavi da punčke v nekem času menstruacijo dobijo in jo tako nosijo s seboj celo življenje.   Se bom drugič potrudil pobrskati tudi za tiste z meno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #31 on: December 25, 2014, 07:52:52 PM »
Tudi jaz ne. Andres nič ne pišeš za tiste z meno  ;)

To imaš prav Tea. Hmm. Nekako imam fiksirano v glavi da punčke v nekem času menstruacijo dobijo in jo tako nosijo s seboj celo življenje.   Se bom drugič potrudil pobrskati tudi za tiste z meno.

Andres

;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #32 on: December 26, 2014, 10:51:14 AM »
Tista, ki bo danes ali te dni dobila menstruacijo naj se rajši prej z antibiotiki nafila.   Ne bo jo krvavitev izčrpala, ampak obolenje ki tudi razsaja zdaj, se ji bo zaradi procesa mesečnih krac hitreje sprožilo.

Imamo tudi eno, ki se te dni z descom krega.  On je  manj kriv kot ti. 

Andres

Khm.
Menstruacija je sicer na poti, jo čutim, jozeljni bolijo, ampak pričakujem, da je še nekaj dni ne bo. Natančneje - najbrž ne pred 6.1. Tako da najbrž to ne bo veljalo zame.

Z descom se kregam. Ja, kriva sem, bi rekla. Ker sem pač do njega hladna in on potem pop****.
Ni njegova krivda, da mi ni všeč.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #33 on: January 02, 2015, 09:10:26 AM »
No tale z antibiotiki sem jaz. Ze 14 dni vlecem neki s sabo se posledica tiste mrzle pisarne. Vceraj je se tamala zbolela in jo peljem k zdravniku diagnoza angina. Grem za foro se do svoje zdravnice mi pogleda grlo ah sej vi ste tudi angino prebolela, ste ravno proti koncu. Verjetno bi se kak dan ciscenja na alfi angino tudi dokoncno odpihnil, glede na to da je sla tako mirno skozi. Samo sem se spomnila tega sporocila in sem rekla bolje da vzamem ze zaradi tamale da se obe prepucava in si ne podajava.

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #34 on: February 04, 2015, 04:34:42 AM »
Priznam, že več dni mislim in čutim da se moram semle oglasiti. Nekako nisem utegnil do danes, zato pač upam, da današnje sporočilo za koga ne bo prepozno.

Naš uporabnik, ki je videl, se srečal s tisto hudo našminkano, resda urejeno,  z dolgimi temnimi lasmi naj kaj dosti ne pričakuje od nje.  To ni kaka ženska  kibla, ni pa tisto najboljše kar se dobiti da.   Če bo dala ok, drugače bosta le prijatelja.  Pravzaprav ti lahko pokasiraš od nje več če jo le poslušaš. Njenih besed kot od nikogar drugega, tudi mojih ne, ne smeš vzeti 100% resnično, toda med njenimi se skrivajo tiste drobnarije ki jih boš izkoristil.
Podobno sem nekoč napisal že eni naši članici in ponovilo se bo ravno pri tebi. Skratka.  Ko se bosta dobila na pijači ali kako drugače bodi pozoren na drugi del pogovora. Ne ji težit z avti, ker baba niti ne ve kje je kuplunga.  Če temo napelješ na granatna jabolka bo to zanjo še bolje, saj tako rdeče ima ustnice.  Iz granatnih jabolk potem lahko temo preusmeriš na rumeno barvo. Se boš že kaj spomnil. Lahko je to umetnost, ali psihološka reakcija rumene barve na telo.    Nekaj bo potem še steklo, potem pa bo že drugi del pogovora. Torej.  Trnek granatno jabolko, ugriz rumena barva, primeš jo za vrat v naslednji temi in potem se bo izkašljala kar bo tudi  sporočilo tebi.    Upam, da sem bil dovolj natančen. :)

Naša članica, ena pač ima neke probleme z lulo.  Joj, saj se mi kar smili, ker se ne bo oglasila, vendar naj si gor nameče neke obkladke. Ne vem če so to pocaste vrečke kameličnega čaja, ali kaj drugega, težava niti ni tako težko opravljiva, saj nenazadnje ne govorim o Sifilisu.

Druga naša članica Sifilisa ni imela in ga nikoli ne bo imela. Ta ima težave z desnim mezincem.  Če se je ob tem prepoznala naj pregleda vse gume na avtu. Prva desna, je slaba.   Zadnja desna je znucana in ta je pravzaprav enaka kot njena soseda.   Ta soseda bi bila dobra sogovornica saj upam se še kaj se vidita in si tako izmenjata kakšno besedo. Torej kot naš član zgoraj, tudi ti lahko ponucaš to sosedo za kaj  koristnega.   

Tretja članica, tista v finančni stiski naj vendarle igra loto ali številke premetava drugače.  Konkretno danes smo 4.2. zato naj 24. februarja le pripravi prošnjo za nekaj kar ji lahko prinese denar.  To je lahko prošnja za službo, lahko tudi kaj drugega. Če je ta datum kakšen loto naj kajpak igra na številko  42 in 24. In kdo je ta članica.  To je tista ki ima malo strahu pred kletjo. Ne vem kaj se je v kleti zgodilo. Mogoče jo je kdo tja zaprl, mogoče pretepel ali še kaj hujšega, vendar menim, da gre za njenega očeta.    No, tako se bo prepoznala.   

Naša članica, ki to sploh še ni je dobila batine od moškega, bržkone od partnerja.  Ona sama sebe lovi in tako bo našla ravno nas tule.  Torej namesto nje bodimo pozorni in poglejmo katera se bo vpisala.  Morda  nas bo  prinesla naokoli in bo to videla kot gostja in se zaradi te teme nalašč ne bo vpisala na forum. Škoda, saj batin kot vem tu ni bobil še nihče. 

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #35 on: February 04, 2015, 06:28:29 AM »
Mislim, da zame nič. :) 8) ;D
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #36 on: February 04, 2015, 06:54:59 AM »
Sem rekla, da bom loto igrala, dokler nisem prisla do kleti :D nic ne bo :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #37 on: February 04, 2015, 06:58:24 AM »
Nič zame.  :)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #38 on: February 04, 2015, 07:35:59 AM »
Haha, tudi zame ni nič.  :D
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #39 on: February 04, 2015, 05:55:07 PM »
Loto bi znal biti zame. Načeloma vsesplošnega strahu pred kletmi nimam, tale naša tukaj mi pa povzroča hudo neprijetne občutke... Ne spomnim se, da bi se mi kdaj kaj zgodilo v kleti, je pa samo ta dotična nadzoprna  :-X
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #40 on: February 04, 2015, 06:30:06 PM »
Itak ce je pa pod tabo pokopalisce :D

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #41 on: February 04, 2015, 07:22:40 PM »
Tale sporočilo me kar malo skrbijo. Ne velja za nobeno zaenkrat.   Sem preveril in menim, da se nisem zmotil.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #42 on: February 04, 2015, 09:18:33 PM »
Oki  :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #43 on: March 01, 2015, 05:36:34 AM »
Tam v temi Biokibernetika ste se ene zmotile in tako mislile, da gre za splošno sporočilo. Bilo je namenjeno samo dvema članicama, ki sem jima biolaser napolnil.  Ste se pa ene oglasile ki točite solze, toda ker vas je še več takšnih bom napisal sporočilo solza.  Kajpak ne morem trditi da je to za katero koli, ki se je oglasila ravno zaradi solz.

Sporočilo, gre tisti ki toči solze in se ji je zadnja kaplja menstruacije izcedila  točno pred tednom dni, torej v soboto zvečer, ali nedeljo zjutraj.
Ta ženska naša aktivna članica naj neha točit solze, čeprav stanje ni tako kot je bilo nekoč. To ne poredko točenje solz lahko ustavi tako, da gre za deset minut k prvi oziroma najbližji reki od bivališča kjer živi.  Tam naj zajame en deciliter vode in ga natoči v en lonček.  Potem naj pogleda na zemljevid in bo videla kje je druga najbližja reka od njenega delovnega mesta.  Naj to stori tudi v tej reki.  Mogoče gre celo za isto reko, ali celo za isti breg.  Potem naj doma obe vodi pretoči v en kozarec in polovico od tega naj spije z drugo polovico pa naj požegna stanovanje.  Še najbolj naj žegna mesta kjer se največ zadržuje.   Potem naj čaka telefon ali obisk ali nekaj takega.    Mislim, da bo po tem jokala od sreče, ne pa od žalosti.

Druga, ki ji je to sporočilo namenjena joče morda celo več kot ta ki se je izcedila pred tednom dni.  Torej ta druga  bo prepoznala po organu, torej po spololovilu, če želite drugače, po pički.  Ne vem točno kaj je zaštekalo pri njej, toda da je točila solze je bilo pri njej dovolj, ker ji je nekdo omenil pičko in jo je takomogoče celo  poslal v pičko mater. Posledično to pomeni, da ima lahko tudi čisto zdravo, le verbalno je bila omenjena.  :)   Lahko pa da jo noben nikamor ni poslal, le nekaj se ji je, kaj vem, zaštekalo.  Bi znal lažje povedati če bi jo imel. 
Ta naj gre na tržnico prvi dan ko bodo branjevke delale.  Ena od branjevk nedaleč od nekih suvenirjev prodaja rože, solato, ah kaj pa vem.  Malo je mastna ta branjevka in sploh jo ne bo težko prepoznati, ker edina tam je po izglede res prava branjevke.  No, to žensko lahko direkt vprašaš kaj je ona naredila v tem primeru, ko je imela take težave kot ti. Če ti bo rekla, da se ti je zmešalo naj pošlje meni sms ali naj me pokliče. 
 +354 862 4200   in bom potrdil, da jo ne zajebavaš. Toda ta ženska bo verjamem čisto resna ostala, saj takoj ji bo v glavo padlo, da resnično imaš nek problem, torej tudi solze in ob tem se bo na sebe spomnila. Dala ti bo nasvet, ki je boljši od mojega.  Po tem  boš drugo menstruacijo tudi ti končala v nedeljo zjutraj tistega meseca, ko to bo.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #44 on: March 01, 2015, 06:02:51 AM »
Nic od tega ni zame... 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"