Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelsko sporočilo dneva - 10. del

<< < (30/136) > >>

sasa:
Maja, saj bo, meni je hiška zelo všeč.

:-*

cvetka:

--- Quote from: sasa on January 16, 2015, 09:35:51 AM ---Maja, saj bo, meni je hiška zelo všeč.

--- End quote ---
Hiška je res zlata vredna; vidim pri hčerki, ki je v bloku - vsak dan mora nosit punkle gor in dol, vsakič se je treba pripravit s punkli za ven na igrišče, 2 otroka in s tretjim v trebuhu.

Maja:

--- Quote from: modraVila on January 16, 2015, 09:34:12 AM ---Če želiš kako te energije sedaj podpirajo si lahko zbereš eno številko od 1 do 45
Karte Gajin Orakelj vse vejo  ;)

--- End quote ---

A res? 22, prosim.  :-*

Maja:

--- Quote from: cvetka on January 16, 2015, 09:40:53 AM ---
--- Quote from: sasa on January 16, 2015, 09:35:51 AM ---Maja, saj bo, meni je hiška zelo všeč.

--- End quote ---
Hiška je res zlata vredna; vidim pri hčerki, ki je v bloku - vsak dan mora nosit punkle gor in dol, vsakič se je treba pripravit s punkli za ven na igrišče, 2 otroka in s tretjim v trebuhu.

--- End quote ---

Poleg tega tudi nisi nikoli na svoje, če si s kom drugim pod isto streho ...

sanjalka:

--- Quote from: Maja on January 16, 2015, 09:48:37 AM ---
--- Quote from: cvetka on January 16, 2015, 09:40:53 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Poleg tega tudi nisi nikoli na svoje, če si s kom drugim pod isto streho ...

--- End quote ---

jap 8)
zato tudi zelo podpiram tole tvojo odločitev ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version