Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 4. del

<< < (25/79) > >>

Maja:
Pika, danes je po mojem tak dan.  ::)
Jaz niham od  ;D do  :'( pa od  >:D do  :) ...

Jane:
Sploh nisem pogledala kaj je danes, ampak jaz sem bila podobno kot Maja  :blank:

Škratinja Nagaya:
Maja  :-*
Dan je čuden, ja. Razpoložemenljiv.

Ma v bistvu priznam, da imam bistveno zmanjšano samozavest v obdobju zadnjega pol leta. Z občasnimi vmesnimi poskoki, ki mi kot redki biseri na ponos posvetijo, potem pa izginejo z vetrom.

Danes sem se pa razpoložila samo od   ??? do  :blank:. Nič kaj bogate mimike ni ustvarjala moja faca.
Še na diplomi, kjer bi lahko pokala od ponosa, sem samo bledo mahedrala v svojem sedišču.

sanjalka:
Pika tvoj vladar karte je na udaru ze nekaj casa in si v procesu transformacije. Ta proces se ne zgodi cez noc in ko smo v njem, niti ne vemo kaj tocno, se manj pa zakaj se nam nekaj dogaja. Prisoten je navadno tudi obcutek krivice. Edini nacin, da se preobrazba zgodi celovito in da ven pridemo mocnejsi je ta, da v casu tega tranzita najdemo nekoga, kateremu lahko govorimo o svojih negativnih emocijah, nekoga ki nas zna in zmore poslusati. Edini nacin je, da o teh negativnih obcutkih na glas govorimo.
Mogoce se nam na trenutke zdi to brez veze in ze zgleda, da nic ne pomaga, potem se enkrat (nihce ne ve tocno kdaj in od cesa je to odvisno), zgodi preobrazba. V tem je skrivnost.
Upam, da imas koga, komur RES lahko govoris o vseh svojih obcutkih. Ne pricakuj spremembe cez noc, zal. Potrebno je ta tranzit zdrzati in ga predelati. Instant recepta NI.
 :-*

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: sanjalka on June 22, 2015, 09:34:03 PM ---Pika tvoj vladar karte je na udaru ze nekaj casa in si v procesu transformacije. Ta proces se ne zgodi cez noc in ko smo v njem, niti ne vemo kaj tocno, se manj pa zakaj se nam nekaj dogaja. Prisoten je navadno tudi obcutek krivice. Edini nacin, da se preobrazba zgodi celovito in da ven pridemo mocnejsi je ta, da v casu tega tranzita najdemo nekoga, kateremu lahko govorimo o svojih negativnih emocijah, nekoga ki nas zna in zmore poslusati. Edini nacin je, da o teh negativnih obcutkih na glas govorimo.
Mogoce se nam na trenutke zdi to brez veze in ze zgleda, da nic ne pomaga, potem se enkrat (nihce ne ve tocno kdaj in od cesa je to odvisno), zgodi preobrazba. V tem je skrivnost.
Upam, da imas koga, komur RES lahko govoris o vseh svojih obcutkih. Ne pricakuj spremembe cez noc, zal. Potrebno je ta tranzit zdrzati in ga predelati. Instant recepta NI.
 :-*

--- End quote ---

Sanjalka, hvala za napisano.  :-* Se strinjam.
Več ali manj jamram forumu.  :D
Res je precej področij na udaru. So pa tudi lepe stvari, k sreči. So tudi uspehi, tudi lepe priložnosti, tudi napredki, tako da... nekako je neko ravnovesje, tako da lahko potegnem črto, da nekako gre.
Se dvignem, ko padem. Je pa izčrpajoče in to zelo.
Bom zmogla.  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version