Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 4. del
sasa:
--- Quote from: sanjalka on July 31, 2015, 09:32:18 AM ---
--- Quote from: sasa on July 30, 2015, 11:12:10 PM ---Se mi zdi, da mi tale T Saturn prinaša predvsem vprašanja s tem, kaj se zgodi, ko umremo, kaj je potem? Pa totalno glupo vprašanje se mi zdi, a vseeno se mi prikrade v misli in se mi potem kot želi prikrasti in usesti v podzavest ta strah pred smrtjo. Vse skupaj malce smešno, a vseeno zoprno, pa komaj začel je jahat mojo 12. :-\
--- End quote ---
Ker je v škorpijonu, saj še malo pa bo šel naprje v strelca :)
Potem te bo pa mogoče strah letenja z avionom, ne vem ;D
--- End quote ---
Ja, saj to se mi je podilo po glavi, da možno, da je povezano s škorpijonom. Sem imela težavo že, ko je šel po 11, da sem imela to umrljivost na spisku oz izpolnitev srčnih želja dokler sem še mlada, ker potem je konec. Tako nekako...
Ma letenja me ne bo strah, sem adrenalinec neke sorte. Bogaved, kaj bo. ;D
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Jane on July 29, 2015, 12:06:17 PM ---ja algol naj bi prinesel katastrofo...vlada biku...torej tisto kar je v domeni bika, mene je pač vedno zagrabilo grlo, ali sem imela angine, ali pa panične napade da ne morem dihat. Folku so odsekali glave - to je vse algol. Atomska bomba je bila vržena pod vplivom algola.
http://www.skyscript.co.uk/algol.html
--- End quote ---
Jane, glede na to, da nisva smrtonosni, sva pač lepi ko sam Đavolo...
sanjalka:
Jansa ima tudi algol :kon :Ma....
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: sanjalka on August 02, 2015, 09:02:41 PM ---Jansa ima tudi algol :kon :Ma....
--- End quote ---
Ampak on ni lep. :P
Škratinja Nagaya:
Baje se Algol primerja s :Sa.
Jaz imam pa za povrh Algol :kon :Ma :kon :Sa :-X
Zdaj imam pa še T :Sa :op :Ma. :-X
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version