Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 4. del
Jane:
--- Quote ---Gre za to, da saturn testira koliko si avtentična v svoji srčiki, v svoji biti, koliko res živiš sama sebe...koliko si dvojčevska in nasproti saturn v strelcu-"bogovi", "Zeusi", ki ti kažejo koliko si odgovorna, resna, zrela, samostojna, odrasla...
--- Quote ---
Točno to ja, točno to se dogaja. Dvojček bi trenutno poslal vse v kurac in šel, kaj se mi da s tem jebat, bo že a ne. Uni tam zadaj pa sprejmi odgovornost, bodi odrasla, pa dvojček, dej neeeee da seeeeee mi. Pa spet ja moraš. In tko nekako hahaha.
Ampak ja sanje verjamem da so me že vnaprej spomnile na ta proces in hvala da si me spomnila na njih :-*
--- End quote ---
--- End quote ---
sasa:
--- Quote from: Jane on June 15, 2016, 12:40:16 PM ---
--- Quote ---Gre za to, da saturn testira koliko si avtentična v svoji srčiki, v svoji biti, koliko res živiš sama sebe...koliko si dvojčevska in nasproti saturn v strelcu-"bogovi", "Zeusi", ki ti kažejo koliko si odgovorna, resna, zrela, samostojna, odrasla...
--- Quote ---
Točno to ja, točno to se dogaja. Dvojček bi trenutno poslal vse v kurac in šel, kaj se mi da s tem jebat, bo že a ne. Uni tam zadaj pa sprejmi odgovornost, bodi odrasla, pa dvojček, dej neeeee da seeeeee mi. Pa spet ja moraš. In tko nekako hahaha.
Ampak ja sanje verjamem da so me že vnaprej spomnile na ta proces in hvala da si me spomnila na njih :-*
--- End quote ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Haha, kot razcepljena osebnost se tole bere. :laugh:
Jane:
Dvojčkovsko pač :laugh:
sanjalka:
--- Quote from: sasa on June 15, 2016, 12:47:11 PM ---
--- Quote from: Jane on June 15, 2016, 12:40:16 PM ---
--- Quote ---
--- End quote ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Haha, kot razcepljena osebnost se tole bere. :laugh:
--- End quote ---
pri opoziciji gre vedno za razcepljenost med dvema skrajnostima ;)
Tejka:
Ja, je včasih kar težko balans najt... Določenih meni žal še ni uspelo :-X
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version