Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 4. del
Maja:
Meni tudi tole diši po preobratu ... ::)
:Sa čez 12. in ASC bo meni definitivno prinesel korenite spremembe in tudi radikalen preporod - glede na to, kako deluje na vse, kar tranzitira. Kaj bo to prineslo, pa hmmmm...
cvetka:
--- Quote from: Maja on June 09, 2015, 07:30:43 AM ---
Ko bo moj T :Sa prehajal ASC, ima moj mož tranzit :U čez DSC.
--- End quote ---
Tranzit :U čez DSC - lahko potrdim, da je pri meni naredil preobrat v partnerskem odnosu.
Ametist:
--- Quote from: Maja on June 09, 2015, 07:30:43 AM ---Zanimiva stvar ... :o
V solarem povratku za tisto leto, imam pa jaz :U :kon DSC, on pa :Sa :kon ASC. :o :o :o
--- End quote ---
Moj pogled na zadevo:
oba bosta prestala svojevrsten krst, saj t :Sa (tudi v solarnem) še dodatno ojača osebnost in odvrže vse, kar je nerabno, ves balast. To je preporod na osnovi prejšnjih izkušenj (prehod skozi 12.h). Istočasno pa si bosta v odnosu želela več svobode, oz. drugačen še bolj odštekan odnos. V najslabšem primeru je pa :U na DSC pokazatelj razhoda, če ne že fizično pa samo v mislih (dovolj te imam) in če odnos ni dovolj trden se lahko zgodi...
Maja:
--- Quote from: cvetka on June 09, 2015, 09:17:50 AM ---
--- Quote from: Maja on June 09, 2015, 07:30:43 AM ---
--- End quote ---
Tranzit :U čez DSC - lahko potrdim, da je pri meni naredil preobrat v partnerskem odnosu.
--- End quote ---
Smem vprašat, kakšen?
Maja:
--- Quote from: Ametist on June 09, 2015, 09:32:20 AM ---
--- Quote from: Maja on June 09, 2015, 07:30:43 AM ---Zanimiva stvar ... :o
V solarem povratku za tisto leto, imam pa jaz :U :kon DSC, on pa :Sa :kon ASC. :o :o :o
--- End quote ---
Moj pogled na zadevo:
oba bosta prestala svojevrsten krst, saj t :Sa (tudi v solarnem) še dodatno ojača osebnost in odvrže vse, kar je nerabno, ves balast. To je preporod na osnovi prejšnjih izkušenj (prehod skozi 12.h). Istočasno pa si bosta v odnosu želela več svobode, oz. drugačen še bolj odštekan odnos. V najslabšem primeru je pa :U na DSC pokazatelj razhoda, če ne že fizično pa samo v mislih (dovolj te imam) in če odnos ni dovolj trden se lahko zgodi...
--- End quote ---
Hvala, Ametist, za komentar. Ja, se mi zdi nekako tako. Res me zanima tole ... No, ampak do takrat je še "dolgo".
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version