Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 4. del
sanjalka:
Ko je meni t uran prišel na dsc, sem prišla domov in mojemu bivšemu rekla, da se bom ločila.
Tako čez noč, brez kakršnihkoli prejšnjih opozorilnih znamenj.
T urana na asc prinese nenadno, nepričakovano spremembo v partnerski odnos.
V najslabšem primeru gre za fizični razhod, drugače pa vsekakor za prevetritev odnosa, potrebno je več svobode v odnosu, partner ti gre na živce, ne prebavljaš ga, ker uran je vedno nekaj višjega, nekaj kar zemeljskih napak ne prenese, mu grejo na bruhanje...
Takrat se je dobro zavedati, da ko ta tranzit mine, nam je velikokrat žal za naša dejanja, ki smo jih počeli v tem tranzitu.
sanjalka:
Kakšno lepo uro oddaje posta sem imela :)
Jane:
--- Quote from: sanjalka on June 09, 2015, 10:20:00 AM ---Ko je meni t uran prišel na dsc, sem prišla domov in mojemu bivšemu rekla, da se bom ločila.
Tako čez noč, brez kakršnihkoli prejšnjih opozorilnih znamenj.
T urana na asc prinese nenadno, nepričakovano spremembo v partnerski odnos.
V najslabšem primeru gre za fizični razhod, drugače pa vsekakor za prevetritev odnosa, potrebno je več svobode v odnosu, partner ti gre na živce, ne prebavljaš ga, ker uran je vedno nekaj višjega, nekaj kar zemeljskih napak ne prenese, mu grejo na bruhanje...
Takrat se je dobro zavedati, da ko ta tranzit mine, nam je velikokrat žal za naša dejanja, ki smo jih počeli v tem tranzitu.
--- End quote ---
Jaz ga mam solarno letos na DC, verjetno ni tako kritično, ampak ja mi gre blazno na živce že zdaj, kaj šele bo :D Potrebujem pa več svobode in jo tudi zahtevam. Bog ne daj, da me letos kaj kontroliraš ipd.
Maja:
Bo še zanimivo ...
Ja, zdaj se hecam. :laugh:
sasa:
Haha, če komu manjka kokic, Maja jih ima. :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version