Hahaha sem šele zdaj pogledala ta video. Vglavnem torej sem lepa in jebozovna kot sam đavo
Javila se mu pa ne bom, ker mi je ta tip totalno antipatičen.
Drugače pa ne vem kaj naj rečem, mogoče sem bila za to panker, ker sem lahko tam izrazila svojo jezo v mladih letih, zdaj pa iščem kam bi se lahko vpisala na tečaj boksa. Zame niso pilatesi in joge. Nimam želje po tem da koga tolčem, ampak ja, že dolgo vem da rabim nek ventil, kjer se lahko moja jeza sprosti. Imam zelooooo visok prag tolerance in zelooooo dolgo časa bom tiho, ko se pa sproži ta moj mars v opoziciji na uran, pa nočeš biti zraven. In zato rabim neko vadbo, pri kateri ni časa za razmišljat ampak te res zmuči kot bi bil v vojski (mars), da samo dol padeš 

Tip ima kompleks... in tudi jaz sem na momente škilasto gledala ob samovšečnih frisih, ki jih dela, me je pa tudi nasmejal. Javiti se mu je bilo treba takrat... ko je bil video v živo predvajan. Vsaj tako sem jaz razumela.
Zame so pa joge idealka.
Nisem agresivna, se pa dogaja, da se mi nabere v odnosu do ljudi, ker sem tolerančna in miroljubna in razumevajoča predolgo. Ko mi pisker poči (redko, ampak s tehtnim razlogom), se prav dosti ne kadi, problem je v tem, da mi poide vsa diplomacija in oseba pokasira žeblje, nekontroliran in neolepševan besedni rafal, kruto ogledalo. In kristalno čisto.
Posledica je običajno konec odnosa.
Tako da... namesto boksarske vreče bi najbrž rabila "kričalno".
Hmmm... razmišljam, ali se to energijo tudi da uporabiti za kaj... Hmmm... pralni stroj na jezni pogon? Ja če gre za tako silne nakopičene energije...
Pa počasi se moram spet spravit laufat...