Včeraj sem dobila spet kazen za parkiranje

Evo, t saturna je še zadnjič zamahnil s svojim škorpijonskim repom v moji 3. hiši.
Priznam, da sem se v tem obdobju res naučila pravilnega parkiranja in rednega plačevanja parkirnih listkov, tudi "dokaj" upoštevam omejitve hitrosti, saj me je v tem obdobju prehoda čez 3. hišo res kar nekajkrat krepko usekal po denarnici zaradi prometnih takšnih in drugačnih prekrškov in tudi zaradi raznoraznih poškodb avtomobila, ki so jih povzročili tudi drugi, ampak odgovornost je na meni, saj sem avto posojala.
No, včeraj nisem imela niti enega kovanca, da bi plačala parkirnino in sem si zavestno rekla, da preverim ali me bo saturn še učil lekcije ali ne več...No, pa je spet pokazal, da ga moram upoštevati in da očitno še nisem dobila dovolj lekcij, da si drznem ne plačati parkirnega listka...
No, sedaj vem, da sem lekcijo res dokončno osvojila in da bom upoštevala te presnete predpise...
Jah, imam po drugi strani le urana natalno v 1. hiši in ta ne mara teh presnetih omejitev...Kaj čemo, večna borba med saturnom in uranom...