Škoda, da je Helena takrat pobrisala vse svoje zapise... Se še spomnim kako me je v nulo zadela. Pa govorimo o opisu mojega videza, kjer težje rečeš to je res, če ni
No verjetno si naročil enega od "horoskopov po pošti", ki jih dela zdaj že vsak tretji z računalnikom in programom, ki generično razlaga posamezne postavitve, ne gleda pa karte kot celote, kje šele posameznika.
Ja, res sem naročil po pošti.

Ampak ni bil posameznik. Je šlo kar za eno večjo organizacijo, ki še zdaj obratuje.

To o videzu je že precej nad pričakovanji, če že ravno omenjaš primer. Je pa zanimivo, kar si napisala. Mene so sicer bolj zanimale moje navade, osebnost, kam in po kakšni poti se gibam, kje sem dober in kje ne in podobno. Skratka čim več o sebi. Dobil sem komplet knjigo, v njej pa nič kaj pametnega za izvedeti. Razen lastnosti horoskopskega znamenja in na podlagi le-teh napisano knjigo... Ampak ok, morda sem preveč pričakoval.

Ker pač berem te vaše zapise, sem se pač lotil še enkrat prebrat to knjigo. In v bistvu gre za natalno karto. Je pa zanimivo, da na uvodni strani piše, da gre za osebni horoskop, ampak, da je vsebina o natalni karti in nato tudi dalje vsebino opisuje kot natalno karto... Eh brezveze