Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Olajšaj se malo. Deveti del.
Jane:
Vem Sanjalka, sej pravim moja mami je doktorirala iz tega. pri tamalem sem pač opazila to da rad drži zadeve v sebi na splošno, pa mu raje razlagam da je bolje če govori :)
Jernej:
--- Quote from: hannah on January 29, 2015, 07:00:18 PM ---http://m.klip.si/video-tihi-unicevalec-odnosov-9089
Tega je pa veliko v družbi.
--- End quote ---
Precej NLPja je tule noter :)
A da je tega veliko v družbi? Nemogoče. Še nisem doživel. (1. aksiom NLP : Vsak si ustvarja SVOJ model sveta. ;D )
sasa:
Moj dragi tudi ni navajen tega, da govori veliko. Enostavno on se ne zna izražat ornk. Tako da od njega niti ne zahtevam veliko. Se pa pogovori takrat, ko je nek problem. Ostalo mu pa zablokira.
sanjalka:
--- Quote from: sasa on January 30, 2015, 10:13:51 AM ---Moj dragi tudi ni navajen tega, da govori veliko. Enostavno on se ne zna izražat ornk. Tako da od njega niti ne zahtevam veliko. Se pa pogovori takrat, ko je nek problem. Ostalo mu pa zablokira.
--- End quote ---
ja,ja saj enki pač rešujejo sami,kar je za okolico mogoče še lažje, ker s tem ne obremenjujejo drugih.
Gre kot sem napisala za ignoriranje, kaznovanje s pasivno agresijo, ki je težko oprijemljiva, gre za čustveno zlorabo...
Moški načeloma rešujejo stvari bolj v svoji glavi, sami zase in s tem ni nič narobe...V kolikor pa te nekdo odreže, ker si nekaj rekel narobe ali pače ne tako kot bi si on želel, to pa je nasilje in to po moji definiciji najmočnejše nasilje...
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version