Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Saturn 5. del

<< < (47/77) > >>

Jane:

--- Quote from: Pika on May 15, 2018, 11:10:01 AM ---... mi natančno oponira :Lu.
Ne vem, kako se izkopati iz zamrznjenega stanja.

--- End quote ---

Mela cirka eno leto nazaj, kmalu zatem na marsa. Zanimivo, da nič kaj hujšega ni bilo, sem se prav opazovala tiste dni, mars me je malo skrbel, ampak je šlo mirno mimo. Bolj je bil problem venera pa potem ascedent. Tam je pa naredil čudo enih stvari.

Jane:
Pika sicer pa daj karto v podpis ;)

Škratinja Nagaya:
Evo, zrihtala.  :D
Saj načeloma sem dobro, v bistvu super. In cel kup napredka.
Dete mi blesti, tudi se mi karierno odpirajo super stvari, samo spet me je minilo ustvarjati, česar si ne bi smela privoščiti.
V bistvu mi manjka neko veselje do življenja, ne zbujam se optimistična ( :J)... Itak pa poznam razloge.

Pozabila sem na to, da nimam karte v podpisu.

Jane:
Ja evo zdaj vidim, res maš kar blesavo postavljeno luno veliki križ. Pa še v svojem dispozitorju je tako da težko najdeš "izhod". Nekako sta ti kar na udaru sedaj druga, 8 hiša in 11-ta hiša. Zastoj financ - službenih, osebnih, partnerskih....

Škratinja Nagaya:
Hvala, Jane.
Financ imam v bistvu prvič v življenju zadosti.
(Tale "zadosti" seveda leti izpod tipk nekoga, ki je navajen čisto dobro živeti z materialnim minimumom...)
Kar se partnerskih financ tiče, so dvomi že od nekdaj in najbrž ne bo nikoli drugače. Imam ločene finance in na kraj pameti mi ne pade, da bi imela skupne. Jih nikoli nisem imela, ker sem že prvi dan na črevih čutila, da jih ne smem, kar se mi je potem večkrat potrdilo.
Čeprav mi na ogromno področjih več kot klapa (najrajši bi ognjemete izstreljevala v nebo od navdušenja), na nekaterih čutim velik zastoj in pomanjkanje volje.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version