9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
V lekarni se dobi SVR Topialyse Palpebral, krema za veke, ki zelo pomaga. Cena 13,32 € mogoče kje malo več.Z Alojo pri nas nismo rešili teh težav.
Quote from: Opal on December 29, 2014, 09:34:48 AMQuote from: sanjalka on December 29, 2014, 09:12:09 AMNe vem kje naj zastavim tole vprašanje , ga bom kar tule.Sin ima alergijo, ki se mu pojavlja na vekah. Veke ima suhe in strašno ga srbijo.To se mu je pojavilo že prejšnjo zimo.Bi katera mogoče vedela kakšno prepričanje mi povzroča to alergijo na vekah in če ima mogoče katera kakšen dober nasvet kako to odpraviti, saj je zanj zelo moteče.Hvala Oči predstavljajo zmožnost jasnega videnja - preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. - težave z očmi To, kar vidite v svojem življenju, vam ni všeč.Po TKM pa so na splošno oči povezane z jetri. Veke pa z vranico.Hvala Opal Sem tudi jaz pomislila na zmožnost jasnega videnja. Vendar tukaj ne gre za porblem oči kot oči oz. vida, ampak za veke, ki oči pokrivajo, tako da ne vem ali gre za jasno videnje ali je tukaj še kaj drugega...
Quote from: sanjalka on December 29, 2014, 09:12:09 AMNe vem kje naj zastavim tole vprašanje , ga bom kar tule.Sin ima alergijo, ki se mu pojavlja na vekah. Veke ima suhe in strašno ga srbijo.To se mu je pojavilo že prejšnjo zimo.Bi katera mogoče vedela kakšno prepričanje mi povzroča to alergijo na vekah in če ima mogoče katera kakšen dober nasvet kako to odpraviti, saj je zanj zelo moteče.Hvala Oči predstavljajo zmožnost jasnega videnja - preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. - težave z očmi To, kar vidite v svojem življenju, vam ni všeč.Po TKM pa so na splošno oči povezane z jetri. Veke pa z vranico.
Ne vem kje naj zastavim tole vprašanje , ga bom kar tule.Sin ima alergijo, ki se mu pojavlja na vekah. Veke ima suhe in strašno ga srbijo.To se mu je pojavilo že prejšnjo zimo.Bi katera mogoče vedela kakšno prepričanje mi povzroča to alergijo na vekah in če ima mogoče katera kakšen dober nasvet kako to odpraviti, saj je zanj zelo moteče.Hvala
Quote from: sanjalka on December 29, 2014, 09:37:30 AMQuote from: Opal on December 29, 2014, 09:34:48 AMQuote from: sanjalka on December 29, 2014, 09:12:09 AMNe vem kje naj zastavim tole vprašanje , ga bom kar tule.Sin ima alergijo, ki se mu pojavlja na vekah. Veke ima suhe in strašno ga srbijo.To se mu je pojavilo že prejšnjo zimo.Bi katera mogoče vedela kakšno prepričanje mi povzroča to alergijo na vekah in če ima mogoče katera kakšen dober nasvet kako to odpraviti, saj je zanj zelo moteče.Hvala Oči predstavljajo zmožnost jasnega videnja - preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. - težave z očmi To, kar vidite v svojem življenju, vam ni všeč.Po TKM pa so na splošno oči povezane z jetri. Veke pa z vranico.Hvala Opal Sem tudi jaz pomislila na zmožnost jasnega videnja. Vendar tukaj ne gre za porblem oči kot oči oz. vida, ampak za veke, ki oči pokrivajo, tako da ne vem ali gre za jasno videnje ali je tukaj še kaj drugega...Sanjalka, to imam jaz. A veš, kaj pomaga? Preprosti navadni čajevec. Naj bo pozoren na to, kaj daje na obraz. Jaz sem bila brez maskare, ker mi je dodatno dražila obraz, vsakršna kemija tudi slabša zadevo. Enostavno izsušena koža. Zaradi radiatorjev in tega. Res, krema iz čajevca je zakon. Par dni pa zgine.
Doma imam pravzaprav kremo tea tree od just-a, bo to ok?Je takorekoč nikoli ne uporabljam, sem sploh pozabila, da jo imam Je bolje krema ali olje?