Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela simbol 37. del
Tea:
--- Quote from: Jane on January 02, 2015, 09:25:28 AM ---Ja, ker se mi zdi da ni tko hudo koker zna pri njej bit. Ze vceraj sva bili skoraj 6 ur na alfi. Je spala na meni jaz sem pa na tleh sedela :D vsi caji, soki je bilo prepucano. Pa je ful bolje spala ponoc.
Ampak sej pravim pri otrocih ne upam riskirat, pa se na Andresovo sporocilo sem se spomnila, tako da sva sle po antibiotike. Zdaj bo pac pila spucana zdravila, pa lezala na alfi pa bo :)
--- End quote ---
Tako mislim tudi jaz, da je najbolje. Bo pa hitrje okrevala.
Se mi zdi, da ste se za novo leto navlekli ::)
Jane:
Verjetno je bil tudi to malo razlog. Ma vazno da vidim od kje vse prihaja, saj nas bo se malo metalo na zacetku potem se bomo pa navadili :D
sasa:
--- Quote from: Tea on January 02, 2015, 09:21:49 AM ---Ah, Saša ne gre tako hitro. Naj je antibiotik in naj bo čimveč na alfi
--- End quote ---
To je bilo vprašanje za Jane. ;) Če je ona tako mislila. Vseeno bi tudi jaz šla po antibiotike, ki bi jih prej prečistila.
Tea:
Aha, pol pa za Jane velja ;)
No važno, da se je začelo pucat. Jaz sem že prej vseskozi čutila, da imaš /Jane/ preveč neumnosti okrog sebe
Jane:
--- Quote from: Tea on January 02, 2015, 09:51:34 AM ---Aha, pol pa za Jane velja ;)
No važno, da se je začelo pucat. Jaz sem že prej vseskozi čutila, da imaš /Jane/ preveč neumnosti okrog sebe
--- End quote ---
Ja to se nonstop popa name. Hočeš noče prileti :D Dediščina 12-te hiše.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version