Author Topic: Ciganske karte VII del.  (Read 45419 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Ciganske karte VII del.
« Reply #225 on: February 05, 2016, 10:31:14 AM »
OTROK - novi zacetki, uspeh, rojstvo, naivnost, skrbi, novice  :)

Aaaa, dobla sva najin projekt!!!:) 'Otrok' mi je prnesu dobro dobro novico!! :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #226 on: February 05, 2016, 12:52:43 PM »
OTROK - novi zacetki, uspeh, rojstvo, naivnost, skrbi, novice  :)

Aaaa, dobla sva najin projekt!!!:) 'Otrok' mi je prnesu dobro dobro novico!! :)

No, super!  ;) 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #227 on: February 06, 2016, 06:44:36 AM »
HREPENENJE - vznemirjenost, odločnost, pogum, motivacija, prizadevanja :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #228 on: February 06, 2016, 06:56:06 AM »

Zjutraj pogledam proti JV smeri in na jasnem, nizkem JV obzorju zagledam lunin krajec (premer ploskvice: 31.51', osvetljeni del: 7.2%), ozadje obzorja, ki se je rastezalo vse do SV in JV obzorja, pa tako oranžno, rdečkaste barve. :) Full lep prizor. Popolnoma v stilu te karte. :) :)
Imejte lep dan :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #229 on: February 06, 2016, 09:45:12 AM »

Zjutraj pogledam proti JV smeri in na jasnem, nizkem JV obzorju zagledam lunin krajec (premer ploskvice: 31.51', osvetljeni del: 7.2%), ozadje obzorja, ki se je rastezalo vse do SV in JV obzorja, pa tako oranžno, rdečkaste barve. :) Full lep prizor. Popolnoma v stilu te karte. :) :)

Male stvari, ki niso male...💜 lep dan tudi tebi!

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #230 on: February 06, 2016, 09:54:42 AM »

Male stvari, ki niso male...💜 lep dan tudi tebi!

O pa še kako res je. :-* Hvala ti. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #231 on: February 06, 2016, 10:03:01 AM »
Tole karto bi jaz drugače opisal z besedo... bljek. ::) Nasvet za danes: raje se izogibajte oken. :laugh: Tale karta meni ni všeč.
« Last Edit: February 06, 2016, 10:04:43 AM by Žarek »
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #232 on: February 06, 2016, 01:17:43 PM »
Ce ima kdo vprasanja za ciganke, izvolite napisati.  :) 8)
Žarek, tudi jaz. Kako je z mojim zdravjem? Pri očeh? LP in hvala.

Karta Hrepenenja in Hiša, ki pravita, da se bo situacija popravila. ;) :) :)
Žarek, z veseljem sporočam, da z mojimi očmi ni nič narobe, že po Hiši po svoje ustvarjam, hvala in srečno :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #233 on: February 06, 2016, 01:24:40 PM »
Ce ima kdo vprasanja za ciganke, izvolite napisati.  :) 8)
Žarek, tudi jaz. Kako je z mojim zdravjem? Pri očeh? LP in hvala.

Karta Hrepenenja in Hiša, ki pravita, da se bo situacija popravila. ;) :) :)
Žarek, z veseljem sporočam, da z mojimi očmi ni nič narobe, že po Hiši po svoje ustvarjam, hvala in srečno :)

Odlično, cvetka! 8) Me veseli in srečno tudi tebi. :-* ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #234 on: February 06, 2016, 06:19:09 PM »
Na voljo za vprašanja z detajlnimi odgovori.  :) Izvolite. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #235 on: February 06, 2016, 07:01:54 PM »

Jesss mam dve vprasanji k sta splosni, sam bi mau potipala. :) Financno kako mi kaze v naslednjem letu in pol ter ce se kaze kje kaksna redna zaposlitev? In kako kaze z doktoratom, bom koncala pred avgustomn2017? Hm, to so bla kr tri vprasanja. :) in vnaprej hvala hvala! :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #236 on: February 06, 2016, 07:39:42 PM »
Ooooooo, cigofilka že v vrsti. :D
Jaz bi pa zdajle detajlno pretipala konfliktno situacijo v službi in sicer, koliko lahko določena oseba (še) negativno vpliva na moje službeno blagostanje in s tem v zvezi na izvajanje novega predmeta.
Ajd, bom bolj direktna.
A bo še kaj srala al je nehala s tem?
Hvala!

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #237 on: February 06, 2016, 10:47:19 PM »

Jesss mam dve vprasanji k sta splosni, sam bi mau potipala. :) Financno kako mi kaze v naslednjem letu in pol ter ce se kaze kje kaksna redna zaposlitev? In kako kaze z doktoratom, bom koncala pred avgustomn2017? Hm, to so bla kr tri vprasanja. :) in vnaprej hvala hvala! :)

In se enga, me je dans matru ponoc pa sm se zdele spomnla. :) ena stara ljubav me preganja v sanjah, pa me sam firbec matra kako je kaj v zvezi z nama, se spomne, ga matra? Ponavad se mi tik pred 'kontaktom' sanja o tem pa me zanima ce je tokrat tut tko. :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #238 on: February 07, 2016, 02:52:49 AM »

In se enga, me je dans matru ponoc pa sm se zdele spomnla. :) ena stara ljubav me preganja v sanjah, pa me sam firbec matra kako je kaj v zvezi z nama, se spomne, ga matra? Ponavad se mi tik pred 'kontaktom' sanja o tem pa me zanima ce je tokrat tut tko. :)

Tvoje želje glede financ znajo biti velike. Pokaže se čisto novi začetek, ki bo temeljil  na zrelosti in jasno zastavljenih finančnih ciljih. Finance bodo odlične. K temu bi znal prispevati mlajši moški svetlih las oziroma partner. :) 8)

Redna zaposlitev se nakaže, da. Zaupaj svoji intuiciji. Izziv bi znal biti v novostih, nekem novem začetku. Glede zaposlitve, ki se nakaže, pa o njej verjetno že nekaj veš. Komunikacija glede tega je na neki način že potekala (karta Pismo). Vsekakor bo pri tej situaciji prišlo do neke večje sreče. Sreče, ki bo trajala. Morda je s tem spet povezan mlajši moški svetlih las oziroma partner. Na splošno bi rekel, da bi lahko prihajalo do nekih nepričakovanih situacij oziroma lahko, da se bo priložnost glede redne zaposlitve nakazala kar tako naenkrat, nepričakovano. ;) :)

Glede doktorata... Zanimive karte. Na splošno bo tukaj prihajalo do nekih nepričakovanih situacij in v bližnji prihodnosti tudi neko resno odločitev. Ta odločitev je lahko povezana z denarjem. Drugače boš (si) pa kar občutljiva, kar se tiče te tematike in te situacije bi se znala na neki način lotiti pasivno. Da, boš končala pred avgustom 2017. :) :P

Glede sanj... Na neki način so ti te sanje bile všeč. Tvoj izziv v tej situaciji je iskrenost in nepričakovani nedavni dogodki.  Drugače pa se v tej situaciji iz tvoje strani na neki način pokaže slabo razpoloženje. Tako na splošno gledano pa bi rekel, da se ta oseba počuti na neki način nemočno. Prinašaš mu veselje, on pa tebi neke novosti. V prihodnosti je možna komunikacija. :)
« Last Edit: February 07, 2016, 03:12:40 AM by Žarek »
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #239 on: February 07, 2016, 02:53:55 AM »
Ooooooo, cigofilka že v vrsti. :D
Jaz bi pa zdajle detajlno pretipala konfliktno situacijo v službi in sicer, koliko lahko določena oseba (še) negativno vpliva na moje službeno blagostanje in s tem v zvezi na izvajanje novega predmeta.
Ajd, bom bolj direktna.
A bo še kaj srala al je nehala s tem?
Hvala!

:P Prišlo bo do soočenja, ampak to je v bistvu to, nič resnega (ali novega). Trenutna situacija je novi začetek nekega lepega odnosa. Je pa tako, da pri tej situaciji noben ne odneha oziroma vsak stoji za svojimi trditvami. V tem odnosu bo torej prišlo do novega spoznanja in nato sreče. Tej osebi prinašaš srečo in veselje, s tem pa želim povedati, da ti njemu nisi težava. :-* ;) :)
« Last Edit: February 07, 2016, 03:01:58 AM by Žarek »
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆