O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte VII del.

<< < (7/85) > >>

vidka:
Drage dame,

bi mi lahko kdo pogledal, kaj se bo z menoj zgodilo v tej sluzbi?
Bo ratalo mojemu sefu, da me izrine in ostanem brez dela?
Kaksno je mnenje mojih nadrejenih o meni, res verjamejo razlagam mojega sefa?

Bi bila zelo vesela vasega vpogleda. Ker sem res na psu ...

bilka:
Jaz tudi imam v službi neprijetno situacijo, v mojo samostojnost se vtikujejo isti profili iz drugega oddelka...
Sicer se upiram, kolikor se da, pa me zanima, če bom imela dovolj moči, vztrajnosti in iznajdljivosti.
 :)

Tea:

--- Quote from: vidka on September 24, 2015, 11:40:09 AM ---Drage dame,

bi mi lahko kdo pogledal, kaj se bo z menoj zgodilo v tej sluzbi?
Bo ratalo mojemu sefu, da me izrine in ostanem brez dela?
Kaksno je mnenje mojih nadrejenih o meni, res verjamejo razlagam mojega sefa?

Bi bila zelo vesela vasega vpogleda. Ker sem res na psu ...

--- End quote ---

Tvoj šef te ne more izriniti
Na mnenja drugih se ne bi ozirala, v kartah pa sem odprla: Ljubica - se pravi vse OK - če bi že rekla, bi rekla, da je vse skupaj malo otročje in na ravni pubertetniških odnosov

Tea:

--- Quote from: bilka on September 24, 2015, 08:06:39 PM ---Jaz tudi imam v službi neprijetno situacijo, v mojo samostojnost se vtikujejo isti profili iz drugega oddelka...
Sicer se upiram, kolikor se da, pa me zanima, če bom imela dovolj moči, vztrajnosti in iznajdljivosti.

--- End quote ---

malo preveč si trenutno občutljiva - preveč te to prizadene in zato izguba energije. Okrog tega se ustvarja drama, ki je nepotrebna ....
Itak da bo mimo in potem bo razum prevladal nad čustvi

bilka:

--- Quote from: Tea on September 25, 2015, 11:03:32 AM ---
--- Quote from: bilka on September 24, 2015, 08:06:39 PM ---Jaz tudi imam v službi neprijetno situacijo, v mojo samostojnost se vtikujejo isti profili iz drugega oddelka...

--- End quote ---

malo preveč si trenutno občutljiva - preveč te to prizadene in zato izguba energije. Okrog tega se ustvarja drama, ki je nepotrebna ....
Itak da bo mimo in potem bo razum prevladal nad čustvi

--- End quote ---

ja, res se sekiram okrog tega, se mi pa zdi, tako kot praviš, da okoli tega delajo prevelik halo. prava drama! No, samo da bo kmalu konec:D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version