9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jaz pa osebno - ene situacije ne razumem čisto in sem zbegana.
Itak sem zraven, moj hobi. Bi kar več prašanj postavila, če smem. Prvo: lastni projekti in razvoj v naslednjih dveh mesecih. Se vidi kakšen napredek?
Drugo: nova (začasna) služba. Bodo me uspeli podaljšati v naslednje leto (če ne sprašujem preveč)?
Tretje: Vpisala bom doktorat. Kakšen komentar na to temo?Hvala z mašnico!
No, bom pa še jaz vprašala, na da ali ne, če bo šlo nekaj naslednji teden skozi.
Cist tko na splosno - kaj pomembnega mi sporocajo? Jaz sem si nedavno nabavla ciganke in zdej se pocasi spoznavam z njimi. Preproste in zgovorne.
Jaz sem si nedavno nabavla ciganke in zdej se pocasi spoznavam z njimi. Preproste in zgovorne.
Quote from: bilka on January 15, 2016, 12:00:40 PMJaz pa osebno - ene situacije ne razumem čisto in sem zbegana.V tej situaciji je nedavno prišlo do nekega neuspeha, razočaranja in sedaj se ta situacija lepo razvija v smeri zaupanja in tako se bo tudi nadaljevalo v prihodnosti. Možne izpolnitve željenega, odnosi lahko postanejo precej bolj tesno povezani in ljubeči in tako postanejo več.Morda so te neke novice nedavno presenetile, saj se izpostavlja komunikacija. Ti se samo prepusti toku, ker bo vse v redu.
Quote from: Žarek on January 15, 2016, 05:10:22 PMQuote from: bilka on January 15, 2016, 12:00:40 PMJaz pa osebno - ene situacije ne razumem čisto in sem zbegana.V tej situaciji je nedavno prišlo do nekega neuspeha, razočaranja in sedaj se ta situacija lepo razvija v smeri zaupanja in tako se bo tudi nadaljevalo v prihodnosti. Možne izpolnitve željenega, odnosi lahko postanejo precej bolj tesno povezani in ljubeči in tako postanejo več.Morda so te neke novice nedavno presenetile, saj se izpostavlja komunikacija. Ti se samo prepusti toku, ker bo vse v redu.Hvala Žarek. Vidim, da veš, kaj delaš Ampak prepustiti se...ta bo pa težka AMpak bom dala vse od sebe!
Quote from: hannah on January 15, 2016, 02:37:05 PMJaz sem si nedavno nabavla ciganke in zdej se pocasi spoznavam z njimi. Preproste in zgovorne. Te karte so res preproste. Bolj jih spoznavaš, bolj ugotavljaš, da imajo še preveč široko simboliko, čeprav na prvi pogled sploh ne izgleda tako. Mene so pritegnile. Imam pa Piatnikovo različico skupaj s knjigo, ki jo je napisala Tea. Super knjiga v kateri imaš res o čem brati.
Quote from: Žarek on January 15, 2016, 05:31:39 PMQuote from: hannah on January 15, 2016, 02:37:05 PMJaz sem si nedavno nabavla ciganke in zdej se pocasi spoznavam z njimi. Preproste in zgovorne. Te karte so res preproste. Bolj jih spoznavaš, bolj ugotavljaš, da imajo še preveč široko simboliko, čeprav na prvi pogled sploh ne izgleda tako. Mene so pritegnile. Imam pa Piatnikovo različico skupaj s knjigo, ki jo je napisala Tea. Super knjiga v kateri imaš res o čem brati. Jaaa, tudi jaz imam Tejino knjigo sicer sposojeno iz knjiznjice. Hvala za sporocilo. Je kar na mestu.
Na voljo za nova ali dodatna vprašanja.