Hvala Andres
Lahko kar javno povem mogoce se se kdo odloci za BK potem. Cirka 4 mesece nazaj je imela Uma meritve alfa:60 beta 47. Kar je za 2 letnega otroka malo visoka beta. Uma je bila vecino casa bolana 8 krat antibiotiki v enem letu, da o virozah sploh ne govorim. Na nobena energetska zdravljenja se ni ravno odzivala. Potem nam je Andres ustimal BK poligon doma. Prvic se je zgodilo, da je bila Uma tri mesece skupaj zdrava. Zdaj nam je sicer dvakrat zbolela ampak smo sanirali v dveh dneh. Danes so njene meritve alfa 90, beta -2,40. Vidim edino da ji je upadel mozg.potencial in zdravje ampak to pripisujem trenutni virozi, ki jo preboleva.
Njene meritve so me zanimale, ker je zdaj v drugo zbolela in sem mislila da delam kaj narobe, da je premalo na alfi. Sicer sem zaupala, da bo alfa vseeno opravila svoje kljub temu, da na tocki zdrzi glih vse skupaj pol minute. Samo se ti vseeno prikrade dvom, ko zboli ce je to dovolj.
Glede na meritve bom zaupala naprej, sploh pa ko vidim da je sla viroza tako lepo mimo, brez komplikacij, nobenih zdravil, neprespanih noci.
Hvala Andres se enkrat