NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Hm kako pa naredim da bo firma alfa? Mislim sej če sem jaz alfa gre tud ona posledično gor, ali bi bilo dobro, da si v pisarni tudi poligon uštimam? SIcer moja pisarna je tolk majhna, da se človek komaj obrne ampak recimo ko se bom selila v večjo?
Quote from: Jane on July 27, 2015, 09:14:42 AMHm kako pa naredim da bo firma alfa? Mislim sej če sem jaz alfa gre tud ona posledično gor, ali bi bilo dobro, da si v pisarni tudi poligon uštimam? SIcer moja pisarna je tolk majhna, da se človek komaj obrne ampak recimo ko se bom selila v večjo?absolutno si uredi poligon Meni je najbolje to, da svoje delo lahko opravljam, medtem ko sedim na alfi
No, še ena dobra vest. Ljubo je zdaj po 6 mesecih, ko so mu zaradi pljučne embolije predpisali tablete za redčenje krvi končno dobil novo diagnozo in sicer je zdrav in tablet ne bo več jemal. Najbolj je pa to, da nobenemu ni jasno, kako to, saj običajno ljudje potem doživljenjsko jemljejo tabletke.Živela alfa
Quote from: Tea on August 04, 2015, 08:15:00 AMQuote from: Jane on July 27, 2015, 09:14:42 AMHm kako pa naredim da bo firma alfa? Mislim sej če sem jaz alfa gre tud ona posledično gor, ali bi bilo dobro, da si v pisarni tudi poligon uštimam? SIcer moja pisarna je tolk majhna, da se človek komaj obrne ampak recimo ko se bom selila v večjo?absolutno si uredi poligon Meni je najbolje to, da svoje delo lahko opravljam, medtem ko sedim na alfiJap, edino ne vem če bom ostala tukaj, rada bi šla v večjo pisarno, da lahko ljudje normalno notri sedijo Sem mislila da se bo tisti iz sosednje pisarne selil, da bi tisto vzela, pa zgleda ne gre nikamor.
Quote from: Tea on August 04, 2015, 08:16:45 AMNo, še ena dobra vest. Ljubo je zdaj po 6 mesecih, ko so mu zaradi pljučne embolije predpisali tablete za redčenje krvi končno dobil novo diagnozo in sicer je zdrav in tablet ne bo več jemal. Najbolj je pa to, da nobenemu ni jasno, kako to, saj običajno ljudje potem doživljenjsko jemljejo tabletke.Živela alfa Odlično, bravo Ljubo. Jaz imam drug teden pregled zaradi pljučnice, tudi upam da bodo moja pljuča bp.
Ja, saj je tašča takrat padla, vem, da je. Zdajal jo je. Ampak je sedaj boljše, 1000% boljše. Zato imam upanje tudi za mojega.