O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Karmično astrološke karte - 5. del
sasa:
Pika, oprosti, ker vpadam v tole debato, ampak se mi zdi, da moram to povedat. Včasih je fino kaj NE vedet, ker s tem, ko daješ energijo nekam in imaš v glavi, aha, Tea je rekla, da me ljubav čaka septembra (primer), potem to čakaš in čakaš in pričakuješ in potem ni nič iz tega ravno zato, ker ti siliš v to. Pusti kdaj pa kdaj kaj neodgovorjeno in prepusti času svoje.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: sasa on August 03, 2015, 11:42:11 AM ---Pika, oprosti, ker vpadam v tole debato, ampak se mi zdi, da moram to povedat. Včasih je fino kaj NE vedet, ker s tem, ko daješ energijo nekam in imaš v glavi, aha, Tea je rekla, da me ljubav čaka septembra (primer), potem to čakaš in čakaš in pričakuješ in potem ni nič iz tega ravno zato, ker ti siliš v to. Pusti kdaj pa kdaj kaj neodgovorjeno in prepusti času svoje.
--- End quote ---
Priznam, 29. januarja sem se usedla v kot in začela presti čas in ga bom predla do septembra. ;D
Se hecam...
Drugi so me spomnili na tole, pa sem si rekla, dajmo povprašat, ker bo ravno september poln nekih potovanj.
Drugače pa, ja, se čisto strinjam s tem, kar si napisala. ;)
Jane:
--- Quote from: sanjalka on July 30, 2015, 02:53:34 PM ---Prosila bi za eno karto.
Hvala :-*
--- End quote ---
Sem šele zdaj vidla.
merkur v četri hiši v biku. Boste pomoje znali kar skomunicirat kar imate za skomunicirat ;) Malo trmasto, ampak bo šlo.
sanjalka:
--- Quote from: Jane on August 03, 2015, 12:14:26 PM ---
--- Quote from: sanjalka on July 30, 2015, 02:53:34 PM ---Prosila bi za eno karto.
Hvala :-*
--- End quote ---
Sem šele zdaj vidla.
merkur v četri hiši v biku. Boste pomoje znali kar skomunicirat kar imate za skomunicirat ;) Malo trmasto, ampak bo šlo.
--- End quote ---
Hvala, Jane :-*
Ravno v komunikaciji je problem :(
Trmasto, ja, res je trmasto, no samo, da bo šlo :)
Maja:
Če bo katera pri karticah ...
En scenarij se mi zdaj pojavlja že drugič - gre za dva dogodka, ki se zgodita sočasno in imata precej velik vpliv na moje čustvovanje.
Če ima to smoter in se moram iz tega nekaj naučit, če moram kaj spregledat - kaj je to?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version