O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Karmično astrološke karte - 5. del

<< < (88/102) > >>

sanjalka:

--- Quote from: Tea on September 23, 2015, 03:58:15 PM ---
--- Quote from: sanjalka on September 23, 2015, 01:46:44 PM ---Tea prosim še zame eno kartico :-*

--- End quote ---

9 hiša ....... a rabim kaj napisat?

--- End quote ---

Hm, hm...
Upam na kaksno lepo potovanje :)
Hvala :-*

Gloria82:

--- Quote from: Tea on September 23, 2015, 04:37:41 PM ---
--- Quote from: Gloria82 on September 23, 2015, 04:14:19 PM ---
--- Quote from: Tea on September 23, 2015, 09:42:16 AM ---
--- Quote from: Gloria82 on September 23, 2015, 08:43:24 AM ---Jaz bi tudi  ;D
Mam željo nekam it, pa me zanima če mi rata ::)
Hvala Tea  :-*

--- End quote ---

Ja, draga moja, seveda - imaš vizijo o tem - ampak ...... dej nekoliko drugačni pristop uberi, pa bo

--- End quote ---

o šment, a naj kr pokličem in rečem da pridem?

Tea hvala za odgovor.

--- End quote ---

ja, valda  :P

--- End quote ---

Tako, zdaj pa si me postavila na rob prepada  :laugh: :laugh: :laugh:
 :-* hvala Tea :-* :-*

nensi:

--- Quote from: Tea on September 23, 2015, 04:02:18 PM ---
--- Quote from: nensi on September 23, 2015, 02:03:59 PM ---Prosim za dva odgovora:
- v kakšnem času lahko pričakujem prodajo "zadeve", katero sem trenutno ponudila par interesentom
- bo prodajna cena, kot je postavljena

Hvala, objem  :-*

--- End quote ---

Nensi, tukaj imam pa totalno meglo ...
Ali si sigurna, da si odločena to sploh prodat in če ..... potem bo najbrž potrebno malo drugače dat ponudbo oz. nastopit. Lahko tvoja ponudba ni dovolj vidna ali ni ok sam pristop. Ne vem čisto točno, ampak tako kot je zastavljeno tole mislim da ne bo šlo, ali še ni čas da bi šlo na način, kot si si zamislila
Objemčka  :-*

--- End quote ---

Hvala Tea, hmm bom potuhtala kaj naj pa zdaj, da meglo razkadim in zadevo vidno naredim.
Hugs dear  :-*

Tea:

--- Quote from: nensi on September 23, 2015, 11:34:08 PM ---
--- Quote from: Tea on September 23, 2015, 04:02:18 PM ---
--- Quote from: nensi on September 23, 2015, 02:03:59 PM ---Prosim za dva odgovora:
- v kakšnem času lahko pričakujem prodajo "zadeve", katero sem trenutno ponudila par interesentom
- bo prodajna cena, kot je postavljena

Hvala, objem  :-*

--- End quote ---

Nensi, tukaj imam pa totalno meglo ...
Ali si sigurna, da si odločena to sploh prodat in če ..... potem bo najbrž potrebno malo drugače dat ponudbo oz. nastopit. Lahko tvoja ponudba ni dovolj vidna ali ni ok sam pristop. Ne vem čisto točno, ampak tako kot je zastavljeno tole mislim da ne bo šlo, ali še ni čas da bi šlo na način, kot si si zamislila
Objemčka  :-*

--- End quote ---

Hvala Tea, hmm bom potuhtala kaj naj pa zdaj, da meglo razkadim in zadevo vidno naredim.
Hugs dear  :-*

--- End quote ---
:-*
držim pesti

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Tea on September 23, 2015, 12:37:01 PM ---
--- Quote from: Pika on September 23, 2015, 12:20:17 PM ---Tea, smem prositi še za eno?
Bom razumela, če preveč tečnarim in ne dobim  :embarrassed: ... naj imajo prednost tisti, ki še niso prišli na vrsto.

Če imaš voljo...
Zanima me razplet v novi službi (ki naj bi jo opravljala vzporedno)... zdajle sejejo. Kaj bom žela, če sploh kaj?
Pa zanima me razplet dogodkov v povezavi s slabimi odnosi v trenutni službi in nadaljevanje dela tukaj.
Hvala!  :-*

--- End quote ---

7 hiša - tolo bodo dobri odnosi, s predpostavko da boš diplomatska
Mars - pravzaprav je tole v tvojih rokah, če se boš borila bo vojna, če boš pa izstopila iz sporov, pa bo zmaga tvoja. Želeno lahko dobiš na tvoj način in tako kot si želiš

--- End quote ---

Danes je nepričakovano planila po meni, histerično kričala name, grozila in loputala z vrati pisarne.
Nisem imela niti priložnosti "stopiti iz spora", ker me je iznenada napadla kot žival.
 :'(
Kva je to za eno okolje.  :'(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version