Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol 38. del

<< < (25/72) > >>

Jane:

--- Quote from: sanjalka on January 19, 2015, 04:33:08 PM ---Se nisem nastudirala kako naj takrat odreagiram, da me cisto ne povozi in ne sesuje ::)
Jane, imas kaksen nasvet ;)

--- End quote ---

V bistvu tko, da ga ne jebeš pet posto. Zato ker je ta energija itak momentalna, ko se razpiha je OK. Jaz sem bla na začetku čist frustrirana, v krču. Prov uno kako lahko nekdo reagira kot furija. Zdej mu pa rečem ma jeb* se. Ko se boš normalno pogovarjal pridi nazaj. Al pa se enostavno takrat ne vpletam, ga pustim da se znori, ne vem če to počne v kuhinji, zaprem vrata in ga ne poslušam :D Ker ponavadi rabi publiko, potem vidi da ne reagiram, gre pa ven se dret na koga drugega. Čez pol ure ko se razpiha, se pa itak vsem opravičuje, takrat se potem tudi pomeniva. Če pa že hodi za mano in rabi nekoga da teži, mu z mirnim glasom odgovarjam naprej, včasih je že to dost, da se ustavi, če pa še kar nabija z rogovi, se pa zaderem tako, da še mrtvi slišijo in potem pogleda in čist lepo rečem, če lahko zdaj v miru nadaljujemo. V glavnem point je da ti ne odreagiraš tako, da bo videl da ti je gadno, ker potem v tistem momentu oven ne neha :D Moj ima še marsa v prvi hiši povrh v  :kon s saturnom in pade direkt na moj AC.

sasa:
Ha, moj oče ima Luno v ovnu, in ja, je tak, se momentalno razpizdi, pa vse po vrsti nadere.  :laugh:

Samo se še navajam na to.

Tea:
Ljubo ima tudi Luno v Ovnu - nisem kaj takega opazila.

Luna v moški karti kaže le bolj na ženo - on sam odreagira bolj z marsom in soncem

sasa:
No, oče je kombinacija sonca v škorpijonu in R Marsa v dvojčku.

Jane:
Potem mu pa škorpijon seka :D Ta zna tud fajn znoret :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version