Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma XII

(1/97) > >>

cvetka:
Ker je prejšnji del čisto zapolnjen, gremo z novim delom naproti novim sanjam, saj je prav?
http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,3300.msg200055.html#new

Rena:

--- Quote from: Moi on January 14, 2015, 05:55:25 AM ---dobro jutro!
meni se redko sanja, ampak danes se mi je in sicer: da sem kar naenkrat imela v narocju komaj rojeno popolno nasprotje mojega otroka. enako je bilo samo to, da sta bila oba drobizka-zahirancka. otrok v sanjah je bil crnolas, s temnimi ocmi, imel je sesalni refleks. enkrat sem ga podojila, potem je izginil iz mojega vidnega polja, jaz pa jokala neznani zenski, da ga nisem zelela in da ga nocem.
pac, bila sem kot otrok, ki v sanjah upa, da so vse le sanje ;D
merde, se zdaj me preganjajo tiste temne ocke ???
no, in po vsem tem sem v sanjah na veeelikem parkplacu srecala se kolega v rdecem ogrinjalu(nisem videla obraza, samo vedela sem, da je on) in mu zazelela vse lepo v (pravoslavnem) novem letu.bil je full vesel, ker da vsi kar pozabijo na njihov praznik.

ste tako prijazne in kratko pokomentirate, kaj bi to lahko bilo, prosim?! :-*

--- End quote ---

Ola Moi. Kaj novega si želiš in te je hkrati tega strah? Ta želja, hotenje, hrepenenje, majčkena in zahirana ždi v tebi. Na eni strani ti je to domače, znano, del tebe, po drugi strani pa se tega neznansko bojiš.

Ali pa drugače. Komu se razdajaš, komu si vedno na voljo, tvoj notranji otrok pa ostaja nepotešen? In joče, da izpere žalost, kliče na pomoč, tvojo notranjo žensko, ki bo znala izrazit in zastopat v zunanjem svetu tvojo nežnost, tvojo ranljivost, tvojo iskrenost.

Kaj čutiš v sebi? Kaj bi rada izrazila? Rdeča barva simbolizira ustvarjalnost, ogenj, strast. Ne smeš pozabit, zanemarit svojih načrtov. Kako bi jih uresničila oz. šla po poti novega začetka?

Za to pa bo potrebno ne samo ženstvenost, nežnost in čustva, ampak tudi racionalnost, um in neomajnost.

sasa:

--- Quote from: sanjalka on January 15, 2015, 09:03:10 PM ---
--- Quote from: sasa on January 15, 2015, 03:33:20 PM ---
--- Quote from: cvetka on January 15, 2015, 03:23:01 PM ---
--- Quote from: sasa on January 15, 2015, 11:16:59 AM ---Sem govorila z našo Majo. Sem najdla, kaj gre narobe.Hvala obema. :-* 
--- End quote ---
Tole pa je razodetje prve klase, ane? :-* 
--- End quote ---
Ja. Maja fajn špikne, tko kot je treba in dreza, dokler ni vse na planu.  ;D
--- End quote ---
Bos kaj podelila z nami ali ni za javnost ;)
--- End quote ---

Sanjalka, mi problem. Bom podelila.

Dejansko sem v vsem tem navalu vsega dela, prenove, faksa, službe, kmetije itd pozabila NASE. Zatiram svojo, hm, temno, nagajivo, neodvisno stran (sestra), ki jo skušam nekako ukrotiti z avtoriteto, redom, močjo (oče). Tako nekako. Na hitro.

sanjalka:

--- Quote from: sasa on January 15, 2015, 10:50:24 PM ---
--- Quote from: sanjalka on January 15, 2015, 09:03:10 PM ---
--- Quote from: sasa on January 15, 2015, 03:33:20 PM ---
--- Quote from: cvetka on January 15, 2015, 03:23:01 PM ---
--- Quote from: sasa on January 15, 2015, 11:16:59 AM ---Sem govorila z našo Majo. Sem najdla, kaj gre narobe.Hvala obema. :-* 
--- End quote ---
Tole pa je razodetje prve klase, ane? :-* 
--- End quote ---
Ja. Maja fajn špikne, tko kot je treba in dreza, dokler ni vse na planu.  ;D
--- End quote ---
Bos kaj podelila z nami ali ni za javnost ;)
--- End quote ---

Sanjalka, mi problem. Bom podelila.

Dejansko sem v vsem tem navalu vsega dela, prenove, faksa, službe, kmetije itd pozabila NASE. Zatiram svojo, hm, temno, nagajivo, neodvisno stran (sestra), ki jo skušam nekako ukrotiti z avtoriteto, redom, močjo (oče). Tako nekako. Na hitro.

--- End quote ---

Jaaaa, Saška, to sem hotela slišati ;D
Enkrat sem ti nekje že napisala,da si preveč saturnska, da moraš malo tega svojega urana upoštevati ;)

sasa:
Ja, si to napisala, ja, ampak treba malce drugače očitno zapakirat.  :laugh: ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version