Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma XII

<< < (51/97) > >>

Andres:

--- Quote from: sasa on June 26, 2015, 11:37:05 AM ---Danes sem imela res zanimive sanje...

V prvih me je ugriznila kača, natančneje modras. Ugriznila me je nekje nad prsmi. Vendar pa meni ni bilo absolutno nič. Res čudno. Potem smo skupaj še z enimi lovili tisto kačo, pa je nihče ni moral ujet. Mene je potem spet ugriznila, na nogo, vendar meni spet ni bilo nič. Vem, da je načeloma modras strupena kača, vendar meni ta strup ni prišel do živega. Kot da bi ga prebavila. Pač pičila me je, imela sem rahel ugriz, to je pa tudi vse.

V drugih sanjah, pa sem bila visoko noseča. Šla sem v porodnišnico, kjer sem rodila sina. Pa prav v glavi imam, kako sem šla tja, ko nisem vedela, kaj bom rodila, spola nisva vedela, pa sem potem rodila fantka. Pa prav na hitro sem se naštimala in šla tja. Kot da bi relka ob 1h me je prijelo, čez 2 urci, je bilo že vsega fertik. Mali je pa sicer moral biti v bolnišnici,mene so spustili domov, pa sem potem šele naslednji dan ga šla pogledat. Sva bila pa oba z mojim nadsrečna, ker sva dobila otročka. Moj je bil pa cel čas poleg mene. Tudi sam porod je bil lahek oziroma se nisem nič matrala, niti me ni bolelo, ne nič. Res zelo prijetni občutki. Pa potem tisto crkljanje z otrokom. Čudovito. Drugače pa je bilo prvič, da sem sanjala fantka, običajno sanjam, da rojevam punčke.

--- End quote ---

To drugo se bo realiziralo.

Andres

Andres:
Jaz sem pa danes sanjal, da me je eden hotel ustreliti. V enem belem  Mercedezu je imel piško in jo umseril vame, ampak jaz sem mu kar rekel, da naj šus naredi, kar naj.  S tem sem ga prestrašil in sploh ni nič upal, petelin butasti. Potem je nameril v tla in ustrelil. Videl sem, da puščka sploh ni imela metkov ampak kar nekaj notri, neko železje al kaj vem.  Nato je ušel, registracijsko številko sem pa še vedel ko sem se zbudil

Andres

vidka:

--- Quote from: Rena on June 16, 2015, 05:23:30 PM ---
--- Quote from: vidka on June 02, 2015, 03:59:48 PM ---spet sem sanjala ... poplavo.

Na ljubljanskem barju.Vse je bilo pod vodo, cesta je bila na nekaterih predelih pod vodo, nikamor nisi mogel priti. Jaz pa sem morala priti na drugo stran. Voda je bila umazana. Od nekod je prisel nek coln, ki nas je nalozil na hitro in odpeljal v neko staro zapusceno stavbo, ker so bile vse ostale pod vodo in se v njih ni dalo bivati...
Inpotem sem se zbudila.

Nic kaj prijeten obcutek, se sedaj ko se spomnim,...  :blank:

--- End quote ---

Čustva, življenje. Kako voditi svoje življenje, če je cesta našega življenja pod vodo? Najde se pot, a občutka rešitve še vseeno ni. V neki situaciji se čutimo "opustošeni", jo nezmožni rešit, počutimo se osiromašene. Vendar, kot se je našel nek čoln na vodi, tudi poplava usahne. Če prej ne, čez 40 dni  :D in zagledamo goloba z oljčno vejico. Zato ima v svojem času tudi stara opuščena stavba svoj namen. Če drugega ne, nas nauči ceniti tisto boljše, kar pride.

--- End quote ---

Ja saj trenutno ravno o tem zadnje case tudi razmilsjam, kako voditi svoje zivljenje. Kam grem? Kaj zelim? Kako do tega priti?
Ker se mi zdi da so vsi dnevi enaki, ker se mi zdi da ne pocnem stvari ki me veselijo in ob katerih sem srecna.
Ja vednose najde nek coln, kot resilna bilka, ki nas popelje na varno.
Haha ja cez 40 dni.  ;D
Ta stara opuscena stavba je bila res nekaj posebnega. Domaca, a vendar tuja sem se v njej pocutila. Varna, a vendar na prezi,...
Hvala ti za tole, vedno znova me spomnis da je treba najti pot. svojo pot.  :-*

sasa:

--- Quote from: Andres on June 26, 2015, 05:26:15 PM ---
--- Quote from: sasa on June 26, 2015, 11:37:05 AM ---Danes sem imela res zanimive sanje...

V prvih me je ugriznila kača, natančneje modras. Ugriznila me je nekje nad prsmi. Vendar pa meni ni bilo absolutno nič. Res čudno. Potem smo skupaj še z enimi lovili tisto kačo, pa je nihče ni moral ujet. Mene je potem spet ugriznila, na nogo, vendar meni spet ni bilo nič. Vem, da je načeloma modras strupena kača, vendar meni ta strup ni prišel do živega. Kot da bi ga prebavila. Pač pičila me je, imela sem rahel ugriz, to je pa tudi vse.

V drugih sanjah, pa sem bila visoko noseča. Šla sem v porodnišnico, kjer sem rodila sina. Pa prav v glavi imam, kako sem šla tja, ko nisem vedela, kaj bom rodila, spola nisva vedela, pa sem potem rodila fantka. Pa prav na hitro sem se naštimala in šla tja. Kot da bi relka ob 1h me je prijelo, čez 2 urci, je bilo že vsega fertik. Mali je pa sicer moral biti v bolnišnici,mene so spustili domov, pa sem potem šele naslednji dan ga šla pogledat. Sva bila pa oba z mojim nadsrečna, ker sva dobila otročka. Moj je bil pa cel čas poleg mene. Tudi sam porod je bil lahek oziroma se nisem nič matrala, niti me ni bolelo, ne nič. Res zelo prijetni občutki. Pa potem tisto crkljanje z otrokom. Čudovito. Drugače pa je bilo prvič, da sem sanjala fantka, običajno sanjam, da rojevam punčke.

--- End quote ---

To drugo se bo realiziralo.

Andres

--- End quote ---

;D  Na tem delamo.  ;D

Gloria82:
Sanjala sem poln wc "dreka"
  :laugh:
Ni bil moj...jaz sem samo počistila wc  ::)
Je pa ga bilo tako polno, da sploh nisem mogla vsega počistit  ;D
Zdaj pa pač srečko kupit  :laugh:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version