Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma XII
Maja:
Jaz sem pa predvčerajšnjim spet sanjala razbijanje glav s skalami. Samo tokrat nisem tega počela jaz, ampak sem bila opazovalec. Ne bi šla rada v podrobnosti, ampak gledala sem, kako je nekdo nekoga toliko časa s skalo udarjal po glavi, dokler ni bila čisto tekoča. Potem je še tega nekdo pokončal.
Upam, da nisem komu pokvarila dneva, če je slučajno imel dobrega.
sanjalka:
--- Quote from: Tejka on September 14, 2015, 06:38:03 PM ---Danes se mi je pa tik pred nogami vdrl lesen most po katerem sem hodila čez hmmm vsekakor nekaj zelo globokega. Zabremzala v zadnji sekundiin nekoga (menda je bil moj tamal, nisem pa100%) za sabo ustavila.
Ful je bil grozen pogled luknja pravzaprav že pod mojimi prsti ... ??? :-X
--- End quote ---
Tejka, te je strah globine?
sanjalka:
--- Quote from: Maja on September 22, 2015, 02:11:21 PM ---Jaz sem pa predvčerajšnjim spet sanjala razbijanje glav s skalami. Samo tokrat nisem tega počela jaz, ampak sem bila opazovalec. Ne bi šla rada v podrobnosti, ampak gledala sem, kako je nekdo nekoga toliko časa s skalo udarjal po glavi, dokler ni bila čisto tekoča. Potem je še tega nekdo pokončal.
--- End quote ---
Maja, tvoji občutki, ko si to opazovala?
In, kdo je to počel?
Maja:
--- Quote from: sanjalka on September 22, 2015, 02:26:58 PM ---
--- Quote from: Maja on September 22, 2015, 02:11:21 PM ---Jaz sem pa predvčerajšnjim spet sanjala razbijanje glav s skalami. Samo tokrat nisem tega počela jaz, ampak sem bila opazovalec. Ne bi šla rada v podrobnosti, ampak gledala sem, kako je nekdo nekoga toliko časa s skalo udarjal po glavi, dokler ni bila čisto tekoča. Potem je še tega nekdo pokončal.
--- End quote ---
Maja, tvoji občutki, ko si to opazovala?
In, kdo je to počel?
--- End quote ---
Bilo je veliko ljudi. Tako okrog mene, kot tam, kjer se je to dogajalo. Vsi neznanci. Vem pa, da so ob prizoru tisti, ki so bili ob meni, obrnili pogled v tla, ker niso hoteli gledati, jaz sem pa gledala brez posebnih občutkov. V bistvu celo z zanimanjem ... :blank:
Tejka:
--- Quote from: sanjalka on September 22, 2015, 02:17:14 PM ---
--- Quote from: Tejka on September 14, 2015, 06:38:03 PM ---Danes se mi je pa tik pred nogami vdrl lesen most po katerem sem hodila čez hmmm vsekakor nekaj zelo globokega. Zabremzala v zadnji sekundiin nekoga (menda je bil moj tamal, nisem pa100%) za sabo ustavila.
Ful je bil grozen pogled luknja pravzaprav že pod mojimi prsti ... ??? :-X
--- End quote ---
Tejka, te je strah globine?
--- End quote ---
V resnici sploh ne.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version