Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma XII

<< < (70/97) > >>

sanjalka:

--- Quote from: Tejka on September 22, 2015, 05:40:13 PM ---
--- Quote from: sanjalka on September 22, 2015, 02:17:14 PM ---
--- Quote from: Tejka on September 14, 2015, 06:38:03 PM ---Danes se mi je pa tik pred nogami vdrl lesen most po katerem sem hodila čez hmmm vsekakor nekaj zelo globokega. Zabremzala v zadnji sekundiin nekoga (menda je bil moj tamal, nisem pa100%) za sabo ustavila.
Ful je bil grozen pogled luknja pravzaprav že pod mojimi prsti ...  ??? :-X

--- End quote ---

Tejka, te je strah globine?

--- End quote ---

V resnici sploh ne.

--- End quote ---

Kaj pa notranje, lastne globine?

Rena:

--- Quote from: sanjalka on September 22, 2015, 06:20:18 PM ---
--- Quote from: Tejka on September 22, 2015, 05:40:13 PM ---
--- Quote from: sanjalka on September 22, 2015, 02:17:14 PM ---Tejka, te je strah globine?

--- End quote ---
V resnici sploh ne.

--- End quote ---
Kaj pa notranje, lastne globine?

--- End quote ---

Ni te strah globine, višine? To občudujem, sama občutim nelagodje, že ko hodim po malo ožjih, vendar še vedno varnih poteh v višjih predelih.

O mostu lahko razmišljamo tudi kot povezavi ene in druge strani. Tejka, ali te čakajo spremembe, novi projekti, končni korak, ko bi prestopila v nekaj novega? Ali, kot je Sanjalka napisala, notranje lastne globine, ko je treba nekaj povezati, stopiti čez kaj, oditi naprej. Kljub temu, da smo na zavestni ravni pripravljeni, v notranjosti tega še nismo obvladali ali še nismo pripravljeni na spremembo.

Rena:

--- Quote from: sanjalka on September 22, 2015, 10:21:22 AM ---Sem sanjala, da sem bila z mojim dragim v trgovini, večja trgovina, kjer sva kupovala robo za gospodnijstvo.
Ustavila sem se pri sadju in nabrala pomarančne, kar veliko njih, jih imam v resnici zelo rada. No, ko sem jih šla stehtat, sem videla, da so zelo drage, mislim,da je bila cena 20 eur za kg. Potem sem poleg videla še en zaboj pomaranč, ki so bile še lepše kot te, katere sem nabrala, vendar ko pogledam ceno, so bile seveveda tudi dražje. Cena za kg je bila 30 eur. Tako sem nabrala eno vrečo pomaranč za 20eur in eno vrečo za 30 eur. Ko sem hodila do blagajne, se mi je vseeno zdelo, da je pa to res previsoka cena in sem se odločila,da bom malo pogoljufala. Šla sem nazaj in stehtala samo par pomaranč po ceni 20 eur za kg, ostalo pa razdelila v 2 vreči. Ni me bilo strah, da bi me dobili, da sem malo pogoljufala, ker se mi je zdelo, da delam prav, da nas pravzaprav s temi cenami prinašajo naokrog. Na blagajni me je že čakal moj dragi, blagajničarka je vso robo že odtipkala, potem sem dala še sama te dve vreči pomaranč in vse je bilo ok.
Nič se ni čudila, itak je delala kot robot.

--- End quote ---

Mmm pomaranče, sladke, sočne, dišeče... Kaj te mika "sladkega, sočnega", pa za to nisi pripravljena plačat cene, kot bi jo za takšno stvar morala oddeliti? Kaj ti bo prineslo, če boš šla v neko stvar napol? Je res samo na tvoji strani, da odrejaš, kakšna bo cena nečesa? Ponavadi, če nam je kaj predrago, tega pač ne kupimo ali skušamo doseči nižjo ceno. A konsenza s prodajalcem ni lahko doseči. Sploh če se ta obnaša kot robot in noče prisluhniti. Sama si določila ceno "pomarančam", ali glih fajn se ob tem nisi počutila. Čeprav je bil izid potem na srečo ok. Veljalo pa bi razmislit o drugačni poti do cilja.

Gloria82:

--- Quote from: Rena on September 22, 2015, 08:21:38 PM ---
Ni te strah globine, višine? To občudujem, sama občutim nelagodje, že ko hodim po malo ožjih, vendar še vedno varnih poteh v višjih predelih.

--- End quote ---
:laugh: Rena, kdaj si rojena?  :laugh: :laugh:
podajva si roke  :P

Rena:

--- Quote from: Gloria82 on September 22, 2015, 08:40:54 PM ---
--- Quote from: Rena on September 22, 2015, 08:21:38 PM ---

--- End quote ---
:laugh: Rena, kdaj si rojena?  :laugh: :laugh:
podajva si roke  :P

--- End quote ---

Em...kdaj si že ti?  ;) :laugh: :D Evo ti roka... :-*  A ste registrirale, da sem priplezala do izvira Soče konec avgusta? Zame velik uspeh...juh juh   

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version