Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma XII  (Read 125863 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma XII
« Reply #150 on: May 05, 2015, 10:42:07 AM »

Pa vseeno poišči nek WC, kjer se boš lahko izpraznila ;)
Saj veš, ni dobro preveč tiščati ;)

o ja, veš da se izpraznim do zadnje kaplice  :laugh: (zato pa so prijatelji), sam to nič ne pomaga...nezadovoljstvo ostane  :(
V bistvu sem tako našpičena proti tej službi, da sploh nimam več volje iskat nekega pozitivnega smisla.
Vem da si samo škodujem s takimi mislimi, pa si ne morem pomagat...
...čudak  :laugh:

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #151 on: May 05, 2015, 10:57:38 AM »

o ja, veš da se izpraznim do zadnje kaplice  :laugh: (zato pa so prijatelji), sam to nič ne pomaga...nezadovoljstvo ostane  :(
V bistvu sem tako našpičena proti tej službi, da sploh nimam več volje iskat nekega pozitivnega smisla.

Ne vem kako se uspešno prazniš, glede na to, da se ti v sanjah kar naprej pojavljajo vrata, na njih napis WC, ampak WC NIKJER ;)
Tisti, ki pa so WC, so pa na javnih mestih, se pravi, če nekomu poveš, je tako kot bi povedala vsem, vsi bi vse vedeli...
Imaš kdaj tak občutek,da se tega bojiš, da se bojiš povedati, ker bi potem lahko vsi vse vedeli ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #152 on: May 05, 2015, 11:39:12 AM »

Ne vem kako se uspešno prazniš, glede na to, da se ti v sanjah kar naprej pojavljajo vrata, na njih napis WC, ampak WC NIKJER ;)
Tisti, ki pa so WC, so pa na javnih mestih, se pravi, če nekomu poveš, je tako kot bi povedala vsem, vsi bi vse vedeli...
Imaš kdaj tak občutek,da se tega bojiš, da se bojiš povedati, ker bi potem lahko vsi vse vedeli ;)
Pismo sem navdušena nad to razlago  ;D
Tistim ki zaupam (je zelooooooo zelooooo malo) in tistim zaupam brez kalčka dvoma. je pa zanimivo, da nekatere osebe dobesedno rinejo vame. Delajo se obupno prijazne in zaupljive...meni pa delujejo kot oglasne deske. To so pomojem tista vrata, ki na nek način vabijo in ponujajo rešitev (možnost izpraznitve)...za vrati pa itak ni wc-ja.
Vse te osebe so kot tisti wc-ji, ki so bili postavljeni kot stoli za eno mizo... poveš eni, in je že debatni krožek  :laugh:
Vaaaaaav Sanjalka, res sem navdušena nad tvojim razmišljanjem glede tega mojega mehurja  :laugh:

SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #153 on: May 05, 2015, 12:34:09 PM »

Pismo sem navdušena nad to razlago  ;D
Tistim ki zaupam (je zelooooooo zelooooo malo) in tistim zaupam brez kalčka dvoma. je pa zanimivo, da nekatere osebe dobesedno rinejo vame. Delajo se obupno prijazne in zaupljive...meni pa delujejo kot oglasne deske. To so pomojem tista vrata, ki na nek način vabijo in ponujajo rešitev (možnost izpraznitve)...za vrati pa itak ni wc-ja.
Vse te osebe so kot tisti wc-ji, ki so bili postavljeni kot stoli za eno mizo... poveš eni, in je že debatni krožek  :laugh:
Vaaaaaav Sanjalka, res sem navdušena nad tvojim razmišljanjem glede tega mojega mehurja  :laugh:

;) :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #154 on: May 05, 2015, 01:15:19 PM »

Hnja...no tako je...pa res...dejte se no ponoči pomujat in it lulat, čeprav ko napol spiš in se sam pri sebi delaš, sej me ne tišči, sej me ne tišči, nato pa le moraš it na wc  :P
Tako da, ne bomo razlagali sanj, ker je vas ponoči enostavno lulat, pol pa skriti pomeni in to  ;D

To se ve, da sem se šalila, kajne  :P

Sem tudi imela feeling, kot je napisala Sanjalka, a še nisem takoj napisala - da želiš nekaj dat iz sebe, a ne najdeš prilike ne prostora, da bi to naredila brez notranjega zadržka, recimo sramu. To da ga iščeš in iščeš - notranjih občutkov ne zmoreš delit, nosiš jih sama, čeprav so za odmet. In madonca, to te že presneto tišči  ::).

Spomnilo me je to tudi na en film, kjer si je režiser zamislil, kako skrivamo stvari, ki so čiste naravne in kako smo v bistvu tako naučeni. No, prikazal je, da so za mizo sedeli na wc školjkah, seveda spuščenih hlač. Normalni so bili tudi vsi spremljajoči zvoki  ;D. Na prostor, kot je wc, so pa hodili jest. In jih je pokazalo, kako tam hitro vzamejo neko piščančje bedro, kruh, karkoli že in hitro in čim diskretneje tisto pojedo. Tako so bili naučeni in to je bilo v njihovem svetu normalno. In res, kajne, kaj če bi nas čisto kontra naučili nekih stvari?

Mogoče globoko v sebi dojemaš, da so čustva, ki jih sedaj nosiš v sebi, a še skrivaš, čisto normalna za predstavit in povedat navzven.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #155 on: May 06, 2015, 09:23:49 AM »

Hnja...no tako je...pa res...dejte se no ponoči pomujat in it lulat, čeprav ko napol spiš in se sam pri sebi delaš, sej me ne tišči, sej me ne tišči, nato pa le moraš it na wc  :P
Tako da, ne bomo razlagali sanj, ker je vas ponoči enostavno lulat, pol pa skriti pomeni in to  ;D

To se ve, da sem se šalila, kajne  :P

Sem tudi imela feeling, kot je napisala Sanjalka, a še nisem takoj napisala - da želiš nekaj dat iz sebe, a ne najdeš prilike ne prostora, da bi to naredila brez notranjega zadržka, recimo sramu. To da ga iščeš in iščeš - notranjih občutkov ne zmoreš delit, nosiš jih sama, čeprav so za odmet. In madonca, to te že presneto tišči  ::).

Spomnilo me je to tudi na en film, kjer si je režiser zamislil, kako skrivamo stvari, ki so čiste naravne in kako smo v bistvu tako naučeni. No, prikazal je, da so za mizo sedeli na wc školjkah, seveda spuščenih hlač. Normalni so bili tudi vsi spremljajoči zvoki  ;D. Na prostor, kot je wc, so pa hodili jest. In jih je pokazalo, kako tam hitro vzamejo neko piščančje bedro, kruh, karkoli že in hitro in čim diskretneje tisto pojedo. Tako so bili naučeni in to je bilo v njihovem svetu normalno. In res, kajne, kaj če bi nas čisto kontra naučili nekih stvari?

Mogoče globoko v sebi dojemaš, da so čustva, ki jih sedaj nosiš v sebi, a še skrivaš, čisto normalna za predstavit in povedat navzven.

:laugh:  sam če ti je v resnici lulat ko spiš, bi pomojem tut v sanjah komot islal wc, ane?
poleg tega (pomojem) veliko krat sanjamo tisto o čem premišljujemo skozi dan.
Ko sem bila jaz noseča sem vsak drugi dan sanjala, nekaj v zvezi z otrokom...al sem rodila, al sem že imela otroka, pa ga nisem vedla previt, al nahranit....enkrat vem da se mi je sanjalo celo to, da nikakor nismo našli imena za otroka  - otrok pa je bil že tako velik, da je šel v prvi razred (v sanjah), vem pa da sva tisti dan (cel dan) iskala potencialno ime za dojenčka.

Ta z wc-jem pa je res dobra.
Vse je res  ;D 

no, in danes sem sanjala, da nikakor nisem želela v službo, zato sem poklicala šefa in rekla da je otrok (kao) zbolel in bom vzela bolniško. Pa mi niso dovolili...jokala sem se kot mali otrok, nisem se pa upala postavit zase (niti v sanjah  :-X )
pol sem šla pa k doktorju (najbrž po potrdilo) pa so vse doktorje preiskovali kriminalisti. Tega mojega zdravnika k kateremu sem prišla (in je v resničnem svetu v bistvu zobozdravnik) so imeli priklenjenega z lisicami in ga vlekli v avto. Poleg njega so enako delali še z ostalimi. bilo jih je ogromno. Vsi ti zdraniki so namreč kradli denar - tisti ki ga mi plačujemo zdravstvu. Vsote so bile po par 10 tisoč evrov. Za vsakega posebaj je bilo na oglasni deski obešeno kolk denarja si je nakradel...
Ostala je samo ena stara zdravnica, ki je bila nedolžna.

Jaoooo, kake sanje.......
In moja asociacija na te sanje je bila, da si moram sama poštimat stvari glede službe, ker tu pa mi noben ne more pomagat - niti doktorji (ker majo še glede tega oni zvezane roke  :laugh: )
 ;D

SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #156 on: May 06, 2015, 09:25:46 AM »
Meni se je pa včeraj o Titu sanjalo.  :D

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #157 on: May 06, 2015, 09:35:28 AM »
si bila Jovanka?  :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #158 on: May 06, 2015, 09:40:45 AM »

Sobarica v Vili Bled.  :P

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #159 on: May 06, 2015, 09:41:46 AM »

opaaa  ;D
a je bil prijazen do tebe?  ::)
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #160 on: May 06, 2015, 10:02:31 AM »

opaaa  ;D
a je bil prijazen do tebe?  ::)

O, bil bil. Dokler mu nisem jasno povedala, da nisem za. Potem pa ni bil več nič prijazen.  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #161 on: May 06, 2015, 10:17:45 AM »

no, in danes sem sanjala, da nikakor nisem želela v službo, zato sem poklicala šefa in rekla da je otrok (kao) zbolel in bom vzela bolniško. Pa mi niso dovolili...jokala sem se kot mali otrok, nisem se pa upala postavit zase (niti v sanjah  :-X )
pol sem šla pa k doktorju (najbrž po potrdilo) pa so vse doktorje preiskovali kriminalisti. Tega mojega zdravnika k kateremu sem prišla (in je v resničnem svetu v bistvu zobozdravnik) so imeli priklenjenega z lisicami in ga vlekli v avto. Poleg njega so enako delali še z ostalimi. bilo jih je ogromno. Vsi ti zdraniki so namreč kradli denar - tisti ki ga mi plačujemo zdravstvu. Vsote so bile po par 10 tisoč evrov. Za vsakega posebaj je bilo na oglasni deski obešeno kolk denarja si je nakradel...
Ostala je samo ena stara zdravnica, ki je bila nedolžna.

Jaoooo, kake sanje.......
In moja asociacija na te sanje je bila, da si moram sama poštimat stvari glede službe, ker tu pa mi noben ne more pomagat - niti doktorji (ker majo še glede tega oni zvezane roke  :laugh: )
 ;D

Kot si imela sama  asociacijo, tudi jaz mislim, da je to to. Mogoče zobozdravnik asociira tudi na zobe, za zobe pa sem napisala Azeleji:

Zobje so kot "branik". Tega, kar bomo "prežvečili", lahko se z njimi tudi branimo. Se ti zdi, da je na kakem področju porušen tvoj občutek varnosti? Imaš občutek, da te kaj jezi? (takrat nekateri škripajo z zobmi) Ne najdeš pravih besed, da bi zastopala svoja stališča? Si izgubila neko svojo operativno funkcijo? Je ne znaš zastavit? Se postavit zase?

Poleg tega, ostala je še edino ena stara zdravnica. Nasloni se na svojo notranjo modrost, modrost ki je globoko v nas in izvira iz univerzalnega kolektivnega znanja, prednikov. Ker če se boš, kot si sama ugotovila, zanašala na zunanje "zdravljenje", bi to reševali namesto tebe drugi, kar te lahko zavede na napačno pot.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #162 on: May 07, 2015, 09:38:27 AM »
 ;D zato pa se je pojavil zobozdravnik  :laugh:  uuu je, hvala Rena  :-*.
No in ta stara zdravnica je bila takoooo umirjena, nasmejana in ti preizkovalci-kriminalisti jo niti malo niso vrgli iz tira....
mimogrede-se pa mi je danes spet sanjalo o wc-ju  :laugh:
-
Tokrat pa je šlo brez težav :laugh: koooončno!
Bili smo v nekem (modernem)skladišču - delali smo tam...bilo nas je kr nekaj. Vsi si fuuuul dobri, in bilo je prijetno vzdušje.
imeli smo tudi mačko z malimi puhastimi mucki - joooj sladki mali mucki (svetle pisane barve), tudi mama muca je bila sveta in pisana. En mala muca me je ugriznila, ko sem jo cartala  :-X
no in pol na lepem mene  začne tiščat (spet  :laugh: :laugh: :laugh:) ampak v teh sanjah me pa je potisnilo na kakca  ;D
in brez enega zadržka ali pomisleka sem odprla steklena vrata (čisto porozorna) na prozorni steni - na koncu tega skladišča, spustila hlače, se usedla in kakala  ;D
Med "mojim delom" je vstopila še ena oseba noter (ženska) in rekla - ne pusti se motit, samo roke si umijem  :laugh:
Nič me ni motil...
Pol pa tik preden sem končala, vztopi v ta wc ena tolpa-mafija  ??? Vstopili so skozi še ena vrata, ki so v stranišče vodile od zunaj.
Rekla sem jim, naj počakajo, da naredim svoje - in so čakali....
Kake žive sanje  ;D Spomnim se, da sem na hitro končala in še s spuščenimi hlačami skočila iz wc-školjke.
Wc je bil pokakan, zato sem ga šla še na hitro počistit...smo pa še zmerom bili vsi (s mafijo vred) na wc-ju.
hoteli so neko osebo, nek denar od te osebe...ta oseba pa je bila trenutno odsotna. Pa smo jo poklicali, in čakali...
Medtem so se k nam pridružili še ostali naši, in smo poskušali te mafijce omehčat...
Nakar se ena naša oseba dvigne in prinese cele kupe zlatnine. Bila je polna miza nakita. Čisto novega nakita, ker so imele še vse gor cene. Ogrlice so bile debele... Prinesla jih je iz svoje zlatarne , in dala tem mafijcem, samo da bojo dali mir.  Prinesla je še testerje da so lahko sami preverili, da je res čisto zlato...
In so ful preverjali, se čudili, smejali...spomnim se, da je bila za testiranje tudi neka tekočina, ki jo je en vlil v lak za nohte, stresel in vsebina v njem se je spremenila v čisto zlato...
In pol sem se zbudila  :P

Po tem takem bi rekla, da končno iz sebe dam te strupe...zlata pa se jaz nisem dotikala, ni bilo moje - le gledala sem ga - torej videla (sem malce pokukala pomen - itak, ko pa ga je bilo tako ogroooomno) in to bi naj pomenilo srečo in uspeh.
Sreča, ker se izpraznim  :laugh: juheeeeeeej
Kaj pa muce? Male mucke in svetle mucke niso slab znak (pomojem) če pa te ugrizne, pa je druga pesem  :-X , je pa k sreči bila mala mucka  ;D

Jooooj, zdaj sem že najbrž malce nadležna s temi mojimi sanjami  :embarrassed: ampak...jooooj, če pa so vseeee tako žive, pa zanimive, pa kot da res njihov pomen dan za dnem sestavlja zgodbo (sporočilo)  :)
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #163 on: May 07, 2015, 09:58:08 AM »
Ja  nisi nadležna, ane, sej zato pa imamo temo... :-* Vzeto na znanje in se oglasim, ko bom lahko šla v sanje... Na hitro, feeling ta, da si naredila korak naprej, da si potrebo lahko opravila za steklenimi vrati in pred drugo osebo, in te ni motilo. Muck, mafijcev, zlatnine oz. skupnega vtisa pa ne morem interpretirat tako na hitro.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #164 on: May 07, 2015, 10:08:53 AM »
Ja  nisi nadležna, ane, sej zato pa imamo temo... :-* Vzeto na znanje in se oglasim, ko bom lahko šla v sanje... Na hitro, feeling ta, da si naredila korak naprej, da si potrebo lahko opravila za steklenimi vrati in pred drugo osebo, in te ni motilo. Muck, mafijcev, zlatnine oz. skupnega vtisa pa ne morem interpretirat tako na hitro.

:-* se ne mudi Rena  ;D Hvala :-* :-* :-*
Res so bile take fajne prijetne, lahkotne, sanje, da sem jih morala napisat.
In najbrž prvič, da sem lahko v sanjah šla brez težav na stranišče ;D
In neglede na mafijce so sanje bile prijetne. Mene osebno niso ogrožali, v bistvu nikogar - le tečni so bili...dokler niso zagledali zlata  :laugh:

SOLAR RETURN 2022 /2023