zato pa se je pojavil zobozdravnik

uuu je, hvala Rena

.
No in ta stara zdravnica je bila takoooo umirjena, nasmejana in ti preizkovalci-kriminalisti jo niti malo niso vrgli iz tira....
mimogrede-se pa mi je danes spet sanjalo o wc-ju

-
Tokrat pa je šlo brez težav

koooončno!
Bili smo v nekem (modernem)skladišču - delali smo tam...bilo nas je kr nekaj. Vsi si fuuuul dobri, in bilo je prijetno vzdušje.
imeli smo tudi mačko z malimi puhastimi mucki - joooj sladki mali mucki (svetle pisane barve), tudi mama muca je bila sveta in pisana. En mala muca me je ugriznila, ko sem jo cartala

no in pol na lepem mene začne tiščat (spet

) ampak v teh sanjah me pa je potisnilo na kakca

in brez enega zadržka ali pomisleka sem odprla steklena vrata (čisto porozorna) na prozorni steni - na koncu tega skladišča, spustila hlače, se usedla in kakala

Med "mojim delom" je vstopila še ena oseba noter (ženska) in rekla - ne pusti se motit, samo roke si umijem

Nič me ni motil...
Pol pa tik preden sem končala, vztopi v ta wc ena tolpa-mafija ??? Vstopili so skozi še ena vrata, ki so v stranišče vodile od zunaj.
Rekla sem jim, naj počakajo, da naredim svoje - in so čakali....
Kake žive sanje

Spomnim se, da sem na hitro končala in še s spuščenimi hlačami skočila iz wc-školjke.
Wc je bil pokakan, zato sem ga šla še na hitro počistit...smo pa še zmerom bili vsi (s mafijo vred) na wc-ju.
hoteli so neko osebo, nek denar od te osebe...ta oseba pa je bila trenutno odsotna. Pa smo jo poklicali, in čakali...
Medtem so se k nam pridružili še ostali naši, in smo poskušali te mafijce omehčat...
Nakar se ena naša oseba dvigne in prinese cele kupe zlatnine. Bila je polna miza nakita. Čisto novega nakita, ker so imele še vse gor cene. Ogrlice so bile debele... Prinesla jih je iz svoje zlatarne , in dala tem mafijcem, samo da bojo dali mir. Prinesla je še testerje da so lahko sami preverili, da je res čisto zlato...
In so ful preverjali, se čudili, smejali...spomnim se, da je bila za testiranje tudi neka tekočina, ki jo je en vlil v lak za nohte, stresel in vsebina v njem se je spremenila v čisto zlato...
In pol sem se zbudila

Po tem takem bi rekla, da končno iz sebe dam te strupe...zlata pa se jaz nisem dotikala, ni bilo moje - le gledala sem ga - torej videla (sem malce pokukala pomen - itak, ko pa ga je bilo tako ogroooomno) in to bi naj pomenilo srečo in uspeh.
Sreča, ker se izpraznim

juheeeeeeej
Kaj pa muce? Male mucke in svetle mucke niso slab znak (pomojem) če pa te ugrizne, pa je druga pesem

, je pa k sreči bila mala mucka

Jooooj, zdaj sem že najbrž malce nadležna s temi mojimi sanjami

ampak...jooooj, če pa so vseeee tako žive, pa zanimive, pa kot da res njihov pomen dan za dnem sestavlja zgodbo (sporočilo)