Wow, nikoli nisem tako pogosto in živo sanjala kot zadnji mesec. Je spanje s sanjami globlje ali kako?
No, danes sem sanjala, da sva šla z bratom po nekem travniku. Bil je klanec, poraščen z ravnokar pokošeno travo. Jaz sem se valjala po travniku navzdol, on je pa delal prevale. Potem sva nadaljevala peš in pridružilo se nama je še nekaj znanih (moj mož vem, da je bil vmes) in neznanih ljudi. Malo nižje je bilo jezero, ki je bilo spuščeno v kotanjo - do njegove gladine je bil kar manjši prepad. Ravno smo se z nekimi ljudmi pogovarjali, ki je na nas padla voda. Pljusk je povzročil kit iz jezera, ki je skočil ven in se potopil nazaj. To sem povedala vsem ostalim in tekli smo k robu prepada nad jezerom. Voda se je ob kitovem skoku poglobila in videl se je samo njegov rep. Voda je bila kristalno čista, videlo se je vsako podrobnost na dnu jezera. Takoj zatem je kit spet skočil iz vode, zelo visoko v zrak. Bil je OGROMEN, bele barve, nekako srebrno se je svetil ... In lebdel je v zraku, kot v počasnem posnetku. Zazdelo se nam je, da bi lahko celo padel na nas, zato smo stekli nekoliko nazaj, ko pa je začel padati, smo šli pa spet nazaj k jezeru, da smo videli, kako se je spet potopil.
Pogooglala sem pomen sanj.
Videnje samo kitovega repa pomeni čustveno uravnoteženost.
Kit na splošno simbolizira duhovno zavedanje. Povezan je z velikimi dogodki v življenju, občutkom miru in spokojnosti.
Kit v letu pomeni svobodo in porušenje čustvenih zidov ter osvoboditev velike teže emocij.
Tudi jezero je povezano s čustvenim svetom ... Najbrž je pomembno, da je bila vod čista in da je bilo globoko v kotanji ...
Vesela bom kakšnega komentarja.