Junijski čas se začenja s polno luno in z planeti v hišah, kjer domujejo vrednote, denar in odnos do tega. Čeprav si boste na nek način delali skrbi, pa bo po drugi strani vaša energija obvladovala to področje, kajti zdaj je čas da o tem spregovorite in se sprostite. Naredite načrt, razbistrite si glavo, potegnite črto in pustite preteklost za seboj. Je pa junij priložnost, da začnete varčevati ali spremeniti denarne tokove na drugačen način: zaslužke, zavarovalniške zadeve, morebitna posojila, kartice, ali pa borzno poslovanje. Veliko bo govora tudi o denarju drugih: dediščine, darila, partnerjev /poslovni ali osebni/. Morebiti razmislite o dolgoročnosti vaših financ, naredite oporoko ali kaj podobnega. To je tudi čas, ko planeti vplivajo na spolno življenje, katerega v tem času lahko oplemenitite z novimi spoznanji, ali pa se s kom pogovorite o težavah. Več pozornosti bo potrebno usmeriti na vprašanja zaupanja, sumničavosti, poskrbite za urejene misli in dejanja.
No ja, moj drži

Ukvarjam se z tem, kako bom plačala računa za naslednja dva meseca, ko gremo od doma ......
Delam red med papirji
Dobila sem darilo: stilsko preobrazbo
Pogovorila sem se tudi
Seks je pa tudi
Eto