Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Olajšaj se malo. Deseti del.
sanjalka:
--- Quote from: Pika on February 22, 2015, 12:07:39 PM ---
--- Quote from: sanjalka on February 22, 2015, 11:38:35 AM ---Nisem se slisala tvojega glasu, ampak si te predstavljam navihano, kratkolaso, rdecelaso, drobno, srednje velikost.... Tako nekako ::) ja, glas si predstavljam mogoce malo bolj globok, ne piskajoc :)
No, Pika kaj od tega drzi? :)
--- End quote ---
8) 8)
Dolžino las sem ravno opisala Reni, drugače običajno malo podaljšana srednje dolga.
Lasje črni k pr cgn.
Navihana bolj v sebi kot navzven, tja udari občasno. Na zunaj včasih dajem vtis, kot da se mi nič ne dogaja in imam glavo za kamuflažo.
Višina - nekaj srednjega, ja.
Vitka, ampak žilava.
Glas, ja imaš prav, ni na višini ultrazvoka.
:D
Zdaj pa še Sanjalka.
Umirjen način govora, prijeten, pomirjujoč.
Lasje - kratki, rdečkasti.
Postava - atletska. Seksi. Višja od povprečne.
Ženstvena. Fejst baba.
Zadela? :D
--- End quote ---
Se igramo slepe misi ;D
Hm, nacin govora, ja, si zadela. V vecini verjetno ja, drugace lahko zelo odlocen in avtoritativen nacin govorjenja, tudi glas je takrat temu primeren ;D
Lasje trenutno daljsi, temni, ko so oprani so skodrani, potem vedno manj, jih je kar precej...
Imela sem pa ze vse dolzine in vse barve :)
Enkrat sem sla iz dolgih blond las na kratke crno vijolicne, doma me takrat 10 letni sin ni prepoznal ;D
Ne, ne postava ni atletska, niti ni visoka, je povprecna ;D
Zenstvena, hm, bi moral povedati kdo drug, seksi, vcasih se pocutim res tako, vcasih tudi ne...odvisno kako se notranji sokovi takrat pomesajo... ;)
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: sanjalka on February 22, 2015, 02:39:20 PM ---
--- Quote from: Pika on February 22, 2015, 12:07:39 PM ---
--- Quote from: sanjalka on February 22, 2015, 11:38:35 AM ---Nisem se slisala tvojega glasu, ampak si te predstavljam navihano, kratkolaso, rdecelaso, drobno, srednje velikost.... Tako nekako ::) ja, glas si predstavljam mogoce malo bolj globok, ne piskajoc :)
No, Pika kaj od tega drzi? :)
--- End quote ---
8) 8)
Dolžino las sem ravno opisala Reni, drugače običajno malo podaljšana srednje dolga.
Lasje črni k pr cgn.
Navihana bolj v sebi kot navzven, tja udari občasno. Na zunaj včasih dajem vtis, kot da se mi nič ne dogaja in imam glavo za kamuflažo.
Višina - nekaj srednjega, ja.
Vitka, ampak žilava.
Glas, ja imaš prav, ni na višini ultrazvoka.
:D
Zdaj pa še Sanjalka.
Umirjen način govora, prijeten, pomirjujoč.
Lasje - kratki, rdečkasti.
Postava - atletska. Seksi. Višja od povprečne.
Ženstvena. Fejst baba.
Zadela? :D
--- End quote ---
Se igramo slepe misi ;D
Hm, nacin govora, ja, si zadela. V vecini verjetno ja, drugace lahko zelo odlocen in avtoritativen nacin govorjenja, tudi glas je takrat temu primeren ;D
Lasje trenutno daljsi, temni, ko so oprani so skodrani, potem vedno manj, jih je kar precej...
Imela sem pa ze vse dolzine in vse barve :)
Enkrat sem sla iz dolgih blond las na kratke crno vijolicne, doma me takrat 10 letni sin ni prepoznal ;D
Zenstvena, hm, bi moral povedati kdo drug, seksi, vcasih se pocutim res tako, vcasih tudi ne...odvisno kako se notranji sokovi takrat pomesajo... ;)
--- End quote ---
8) 8)
Škratinja Nagaya:
Zredila. :-X
Rena:
--- Quote from: sanjalka on February 22, 2015, 02:39:20 PM ---...
--- End quote ---
Če lahko povem, kot ženska ;): absolutno ne atletska postava. Ženstvena, čedna, zrihtana... 8)
Pika, neh no, to se samo voda zadržuje v telesu ;D
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Rena on February 22, 2015, 04:06:25 PM ---
--- Quote from: sanjalka on February 22, 2015, 02:39:20 PM ---...
--- End quote ---
Če lahko povem, kot ženska ;): absolutno ne atletska postava. Ženstvena, čedna, zrihtana... 8)
Pika, neh no, to se samo voda zadržuje v telesu ;D
--- End quote ---
Pod "atletska" jaz nimam v mislih Marie Mutole. Narobe sem se izrazila.
Mislila sem "fit". Lepo oblikovana.
Ja, ženstvena, čedna, zrihtana.
Voda, a ne? Preveč H2O vsebujem. :laugh:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version