O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XX. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (28/90) > >>

Moi:
a ves...sem sla mesat svoje tarotke in mi je med mesanjem ven odletel kralj cas.
ker sem totalna zacetnica, sem si pomagala z razlagami iz prilozene knjige, plus tvoj odgovor=malo se dodelaj dispozicijo, moi ;D
(sem prehitro odposlala)
torej odposlati bo itak treba, ker govorimo o dispoziciji diplomske. mi je pa nekako cisto prehitro slo od rok danes in sem ravno zato podvomila, da bi odposlala danes..dejstvo je, da korekture bom se itak morala narest, ko mentor pregleda 8)
bom pa se prespala, jutri se enkrat pregledala in posljem naprej
hvala se enkrat-tudi za poglobljeno razlago :-*

Žarek:

--- Quote from: Moi on March 16, 2015, 06:07:47 PM ---a ves...sem sla mesat svoje tarotke in mi je med mesanjem ven odletel kralj cas.
ker sem totalna zacetnica, sem si pomagala z razlagami iz prilozene knjige, plus tvoj odgovor=malo se dodelaj dispozicijo, moi ;D
(sem prehitro odposlala)
torej odposlati bo itak treba, ker govorimo o dispoziciji diplomske. mi je pa nekako cisto prehitro slo od rok danes in sem ravno zato podvomila, da bi odposlala danes..dejstvo je, da korekture bom se itak morala narest, ko mentor pregleda 8)
bom pa se prespala, jutri se enkrat pregledala in posljem naprej
hvala se enkrat-tudi za poglobljeno razlago :-*

--- End quote ---

Super, da imaš karte. 8) :P

Hvala tebi za podrobno razlago. ;) Torej je vprašanje bilo mišljeno, če boš poslala danes. Super, torej je bil odgovor kar konkreten in primeren. Me veseli, da ti gre. Saj bo. Lepo zrihtaj. ;)

hannah:
Babi je bolana. Ji bo moja pomoc sploh kaj koristila? Se da zadevo se popraviti?

Žarek:

--- Quote from: hannah on March 16, 2015, 07:40:08 PM ---Babi je bolana. Ji bo moja pomoc sploh kaj koristila? Se da zadevo se popraviti?

--- End quote ---

Tvoja pomoč ji bo koristila. Želim, da se čim prej pozdravi.

hannah:

--- Quote from: Žarek on March 16, 2015, 10:25:42 PM ---
--- Quote from: hannah on March 16, 2015, 07:40:08 PM ---Babi je bolana. Ji bo moja pomoc sploh kaj koristila? Se da zadevo se popraviti?

--- End quote ---

Tvoja pomoč ji bo koristila. Želim, da se čim prej pozdravi.

--- End quote ---

Hvala  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version