O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XX. del - vpogled in osebna vprašanja
Žarek:
--- Quote from: cvetka on February 09, 2015, 02:02:22 PM ---Dan, če lahko vprašam: sem dobila sporočilo od hčerke, ki so ji umetno sprožili postopek za porod, da dvomijo, da bo dojenček na svetu danes. Kako kažejo karte? bo vse uredu?
Hvala.
--- End quote ---
Cvetka, odlično kaže. Za časovno napoved pa se bo zelo težko odločiti, ker karta nakazuje enakovredni možnosti za danes in jutri. Če se časovno vseeno približam bi rekel, da se bo dogajalo med 22:00 in 01:00. :)
Vse dobro želim. :)
cvetka:
Žarek hvala.
Žarek:
Pika :D :D Sem si mislil, da je s kartami nekaj narobe. ;) :P :P
Karte nakažejo ogromno odprtih možnosti in kot vidiš, mešana solata rata zelo hitro. V kartah se namreč pokaže nešteto situacij in že en sam znak lahko vodi do popolnoma zgrešene interpretacije. :P :)
Bom drugič podal napoved v smeri:
"Če ne boš šla tja in tja, ali pa tja in tja, ali pa tja in tja, ali pa tja in tja, ali pa tja oziroma tja, boš verjetno šla tja oziroma sploh ne boš šla." ;D ;)
Ali pa kaj v smeri:
"Če ne bodo rekli 'da', bodo rekli 'ne' ali pa bodo rekli 'da' in 'ne', ali pa sploh ne bodo nič rekli." :D ;)
Morda ne bi bilo slabo, če drugič napovedi prilagodim zgoraj omenjenim primerom. Ne točno dobesedno tako, vendar v to smer. Boljše, da podam več možnih povezanih situacij in se s tem približam situaciji, kot pa samo eno možno situacijo in še tisto zgrešeno. ;)
Missy:
Bankrotirala, nekako ostala trenutno brez realnih moznosti postopanja v zvezi s sluzbo in obstala pri tastu in tasci. Tole 2015 je kr zaoralo dobro v zacetku. :) Zarek, ce mas cas, lahko pogledava kako kaze, se bova lahko v doglednem casu preselila nazaj na svoje in oba zasluzila kaksno normalno vsoto? Z naslednjim tednom je namrec tudi moj dragi brezposeln. ::)
Žarek:
--- Quote from: Missy on February 09, 2015, 06:24:37 PM ---Bankrotirala, nekako ostala trenutno brez realnih moznosti postopanja v zvezi s sluzbo in obstala pri tastu in tasci. Tole 2015 je kr zaoralo dobro v zacetku. :) Zarek, ce mas cas, lahko pogledava kako kaze, se bova lahko v doglednem casu preselila nazaj na svoje in oba zasluzila kaksno normalno vsoto? Z naslednjim tednom je namrec tudi moj dragi brezposeln. ::)
--- End quote ---
Zaslužek na splošno pokaže v marcu. Bolj natančno bi rekel 10. marec, vendar se ne zanašati točno na ta datum, ampak glej na termin bolj na splošno. V marcu bi se torej na tem področju moralo začeti nekaj dogajati. Za informacijo dodam, da je zaslužek lahko tudi že v februarju. :)
Selitev se kaže med oktobrom in novembrom. Če sem bolj natančen bi rekel 6. november. :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version