Author Topic: Tarot XX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 55270 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot XX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #360 on: May 29, 2015, 09:16:05 AM »
A pa bi katera malo sprobala tale prosojni tarot? Npr............. na meni?  :D
By the way... všeč mi je naslov. Tak je bil naslov ene moje razstave enkrat.  :D

Ja če je bil pa takšen naslov tvoje razstave, je to sporočilo, kajne?  ;D

Glorija, aja, a ti brskaš po netu ali si jih prav kupila?

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #361 on: May 29, 2015, 09:17:36 AM »
Te Prosojnine sem tudi že jaz gledala. Izgleda zanimivo, zelo lep tarot je, ampak jaz še vedno najbolje berem iz RWS.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #362 on: May 29, 2015, 09:21:21 AM »
A pa bi katera malo sprobala tale prosojni tarot? Npr............. na meni?  :D
By the way... všeč mi je naslov. Tak je bil naslov ene moje razstave enkrat.  :D

Ja če je bil pa takšen naslov tvoje razstave, je to sporočilo, kajne?  ;D

Rena, a to pomeni, da mi jih vržeš ene par?  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #363 on: May 29, 2015, 09:23:32 AM »

Pomeni da ja. Samo upoštevaj, da po bolezni še nisem v polni formi  8)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #364 on: May 29, 2015, 09:30:49 AM »

Pomeni da ja. Samo upoštevaj, da po bolezni še nisem v polni formi  8)

Potem bova pa vzeli samo zdrave rezultate ven.  :D
Takole bi vprašala... tole moje na faksu. Zanima me, ali me Prosojnine v naslednjem semestru še vidijo tam. In če me, v kakšni vlogi.
Hvala!  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #365 on: May 29, 2015, 10:16:54 AM »
Takole bi vprašala... tole moje na faksu. Zanima me, ali me Prosojnine v naslednjem semestru še vidijo tam. In če me, v kakšni vlogi.

U madona...po moje slike povedo vse. Prav ne rabim komentirat po moje. Na tem faksu vidim kot da (lahko) imaš veliko vlogo. Oglej si jih:

Prvo vprašanje: http://www.shadowscapes.com/Tarot/cards.php?suit=0&card=20
Drugo vprašanje:
http://www.shadowscapes.com/Tarot/cards.php?suit=0&card=1
in
http://www.shadowscapes.com/Tarot/cards.php?suit=0&card=2

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #366 on: May 29, 2015, 10:27:53 AM »

U madona...po moje slike povedo vse. Prav ne rabim komentirat po moje. Na tem faksu vidim kot da (lahko) imaš veliko vlogo. Oglej si jih:

Prvo vprašanje: http://www.shadowscapes.com/Tarot/cards.php?suit=0&card=20
Drugo vprašanje:
http://www.shadowscapes.com/Tarot/cards.php?suit=0&card=1
in
http://www.shadowscapes.com/Tarot/cards.php?suit=0&card=2

U madona, ja.  :o
Hvala, Rena. Izgleda obetavno. Nisem pričakovala.
Zanimivo, ker eden možnih scenarijev je tudi ta, da odidem od tam. Sama, ali me pa kdo do konca razgrize.
Me veseli, da do tega ne bo prišlo in da se bodo stvari odvile zelo meni v prid. Oz. zame dobro.
Hvala ti!  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #367 on: May 29, 2015, 11:15:09 AM »

Zanimivo, ker eden možnih scenarijev je tudi ta, da odidem od tam. Sama, ali me pa kdo do konca razgrize.
Me veseli, da do tega ne bo prišlo in da se bodo stvari odvile zelo meni v prid. Oz. zame dobro.

Kot jaz vidim tele karte oz. čutim, je na tvoji strani doprinos, ki izvira iz umetniškega navdiha, ženske intuicije, spodbuda eksplozije ustvarjalnosti. Kvalitete, ki jih lahko daš. In ko sem to napisala, sem imela preblisk, da če se boš morda bolj osredotočila. Tvoje notranje moči - Mag. Trenutno mogoče preveč "multitaskinga". To besedo uporablja moj predavatelj in je prisoten tudi pri meni. Saj si pametna punca, si boš že razložila.  :-*

Si ti že bila na NLP?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #368 on: May 29, 2015, 11:31:38 AM »

Kot jaz vidim tele karte oz. čutim, je na tvoji strani doprinos, ki izvira iz umetniškega navdiha, ženske intuicije, spodbuda eksplozije ustvarjalnosti. Kvalitete, ki jih lahko daš. In ko sem to napisala, sem imela preblisk, da če se boš morda bolj osredotočila. Tvoje notranje moči - Mag. Trenutno mogoče preveč "multitaskinga". To besedo uporablja moj predavatelj in je prisoten tudi pri meni. Saj si pametna punca, si boš že razložila.  :-*

Si ti že bila na NLP?

NLP sem jaz, kadar kot iz Marsa slučajno uletim sredi sestankov, za katere sem pozabila, da so bili napovedani.  :laugh:
Nisem bila na NLP.

Hvala ti za interpretacijo kart. Zaenkrat mi samo fajn zvenijo, moram se pa osredotočiti oz. zbrati moči, ki mi pešajo.
Zelo malo zmorem. No, vsaj tak občutek imam.
Bom še malo gledala slikce.
Hvala, Rena!  :-* :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #369 on: May 29, 2015, 03:18:52 PM »

Po netu brskam Rena - za enkrat.
Sem čist firbična, kako se obnesejo  ;D

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #370 on: May 29, 2015, 05:43:07 PM »
in če še enkrat pokomentiram ta odgovro oz. karto...
Maja, Rena...upam da bo katera imela minutko časa.
Zanima me, če se ta teden učakam tisto kar čakam?
Pliiiiiis  :-*

Glorija. Hmmm... Naj ti odgovori Sedem novcev, v tej sanjski podobi s komentarjem. Prisluhni svojim občutkom ob njej:

http://www.shadowscapes.com/Tarot/cards.php?suit=4&card=6

Kako bo, ko boš učakala, kar boš učakala? Bo fino, ker se bo ideja pretvorila v "meso", tako kot se žareči energijski sanjski lampijončki, ko so utrgani, pretvorijo v običajno sadje v košarici? Kaj imaš raje, breskev ali vizijo te breskve in užitev v sanjarjenju o njenem okusu, otipu, vonju. Vsekakor je možno oboje...sanje in materializacija.  :-*

Nevem, po vsem kar sem prebrala po netu, mam pa vseen občutek, da še ta teden odgovora nebo.
kar pa seveda ni in ne pomeni nič slabo, le sadež bo bolj sladki, ko ga bomo pobirali :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #371 on: June 01, 2015, 12:46:54 AM »
Zvečer pogledam v karte. Če ima kdo vprašanja, izvolite. :)

Dragi Zarek, jes bi malo pokukakala v april in maj, predvsem kar se kariere tice.  8) Hvala!

Glede kariere za april karte napovedujejo, da bodi optimistična, saj vidiš situacijo slabšo kot je v resnici.

V mesecu maju pa bo aktivno in delavno. Nekatere stvari bi znala zaključiti. Pokaže se napredek v pozitivno smer in izpolnitev želja.

V maju se torej pokaže izboljšava. V aprilu pa le pogumno in pozitivno naprej.  ;)

Dragi Zarek, hvala za vpogled! Se javim kako je bilo! :)

Da dam se zasluzeni feedback na najine napovedi nekje v februarju glede novic za prihodnost; rekla sva da se selitev na jug kaze v novembru nekje, da pa bodo novice o selitvi marca, nekje od 29ga do 31ga. No, novice so prisle v marcu, sicer malce prej (17ga) o sodelovanju pri pisanju pravne knjige, za kar bi se morala usaj zacasno seliti na jug, bi pa se jasno kdaj.   :laugh: Tako da malo dam nazaj. ;) Pozdravcek!

Se pokorno javljam z updateom. :) Maj je biu nor, poroka odlicno izpeljana, najsrecnejsi teden mojega zivljenja ko smo imeli celotno druzino ceu teden zbrano na kupu. April se je res vlekel, potem so se pa maja odprle osebne in poslovne stvari.

Dobila sva novico o selitvi tako da se seliva s prihajajocim mesecem na jug, s trebuhom za kruhom, je pa mozek dobil sluzbo, sama pa le nekaj zacasnega.

Ker se trenutno odvija se nek drug postopek za sluzbo v EU institucijah in ker se sama mocno nagibam za polozaj v Alicanteju,  racunam malce bolj na to. Ce bo kdo pri volji in karticah bi prosila, ce pogleda, kako kaze glede morebitne zaposlitve v Alicanteju- se kaze pot in moznost letos?

Lep vecer*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #372 on: June 15, 2015, 06:49:04 PM »
Drage moje, lahko lepo prosim, ce ima katera cas, da mi mau vrze karte za nasledna dva mesca? Se raj prpravm mau. :) Hvala!

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #373 on: June 15, 2015, 08:50:57 PM »
Drage moje, lahko lepo prosim, ce ima katera cas, da mi mau vrze karte za nasledna dva mesca? Se raj prpravm mau. :) Hvala!

Kar pripravi se na lepe stvari, ki se lahko pojavijo.  ;)
Tvoje sanje gredo v smeri uresničitve. Mogoče te bo vmes popadel pesimizem, ampak se ne prepusti malodušju in vztrajaj.
Lepo te čaka.
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #374 on: June 15, 2015, 09:00:16 PM »

Kar pripravi se na lepe stvari, ki se lahko pojavijo.  ;)
Tvoje sanje gredo v smeri uresničitve. Mogoče te bo vmes popadel pesimizem, ampak se ne prepusti malodušju in vztrajaj.
Lepo te čaka.

Oh, kok lepo prebrat! Hvala Maja, k si si cas vzela. Je res da zadne case gonm sam se na hlape, sam ne neham pa ne.  :laugh: lep vecer!