Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost

Olajšaj se malo. Enajsti del.

<< < (61/75) > >>

Škratinja Nagaya:
Mavrična generacija mi je s svojimi "nadpovprečnimi sposobnostmi" ponovno konkretno dvignila pisker.

Rena:

--- Quote from: Pika on March 31, 2015, 12:34:12 PM ---Mavrična generacija mi je s svojimi "nadpovprečnimi sposobnostmi" ponovno konkretno dvignila pisker.

--- End quote ---

Tričetrt mavrične generacije sploh ni mavrične...ampak nevzgojene...oziroma brez empatije za odnos do soljudi.

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Rena on March 31, 2015, 12:57:27 PM ---
--- Quote from: Pika on March 31, 2015, 12:34:12 PM ---Mavrična generacija mi je s svojimi "nadpovprečnimi sposobnostmi" ponovno konkretno dvignila pisker.

--- End quote ---

Tričetrt mavrične generacije sploh ni mavrične...ampak nevzgojene...oziroma brez empatije za odnos do soljudi.

--- End quote ---

Ja, ravno o tem govorim.
Poleg vsega tudi razmišljati ne znajo, v veliki večini. Bi rekla, da skoraj v celoti.
To je popolnoma skregano z vsem, kar naj bi "mavričnost" predstavljala.

Škratinja Nagaya:
Nekatere stvari me spominjajo na mamo nekoga, ki ga poznam.
Tip je malodane "čustveno moten". Poleg vsega popolnoma povprečen, kar se tiče kapacitet. Zna pa fajn znoret, če mu kaj spodleti in blatit vse okrog sebe.
Ampak, kako hitro je mama našla opravičilo in tolažbo za njegovo obnašanje: indigo otrok.
Zdaj že leta čepi v tem prepričanju in je vsa zadovoljna, ker je "našla dokaze", da je njen sin nadpovprečen.

Dejte ga no srat.

sanjalka:
Včasih pomislim, kaj če svet prav potrebuje takšne otroke, da se malo zaustavimo, da se zaustavi napredek, da se zaustavi tehnološki razvoj, da se zaustavi reproduciranje, saj nas je na tem svetu res preveč in tehnologija nas je že zdavnaj prehitela...
Menim, da tale generacija zna vse prespat, so preleni za premike....Narava že ve kaj je za n jo najbolje ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version