PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Žarek on July 06, 2015, 12:53:52 PMS punco imava rezerviran hotel in v petek so imeli v službi pravo zmedo. Že dva meseca nazaj so zapisali, kdaj bo imela v službi dopust. V petek pa ji je šef rekel, da ne ve, če ji bo takrat lahko dal dopust, saj da bo več dela in da ni ljudi. Midva pa vse rezervirano in plačano. Mu je pojasnila to glede morja in je rekel, da bo poskusil najti rešitev, ampak da nič ne obljubi. In zdaj je iz službe klicala čist čist nora, da dopust bo!!! Fullll vesel in hvaležen Vesolju! Komaj čakam na petek! sonce kliceee
S punco imava rezerviran hotel in v petek so imeli v službi pravo zmedo. Že dva meseca nazaj so zapisali, kdaj bo imela v službi dopust. V petek pa ji je šef rekel, da ne ve, če ji bo takrat lahko dal dopust, saj da bo več dela in da ni ljudi. Midva pa vse rezervirano in plačano. Mu je pojasnila to glede morja in je rekel, da bo poskusil najti rešitev, ampak da nič ne obljubi. In zdaj je iz službe klicala čist čist nora, da dopust bo!!! Fullll vesel in hvaležen Vesolju! Komaj čakam na petek!
Quote from: Missy on July 06, 2015, 01:38:37 PMQuote from: Žarek on July 06, 2015, 12:53:52 PMS punco imava rezerviran hotel in v petek so imeli v službi pravo zmedo. Že dva meseca nazaj so zapisali, kdaj bo imela v službi dopust. V petek pa ji je šef rekel, da ne ve, če ji bo takrat lahko dal dopust, saj da bo več dela in da ni ljudi. Midva pa vse rezervirano in plačano. Mu je pojasnila to glede morja in je rekel, da bo poskusil najti rešitev, ampak da nič ne obljubi. In zdaj je iz službe klicala čist čist nora, da dopust bo!!! Fullll vesel in hvaležen Vesolju! Komaj čakam na petek! sonce kliceee Hehe Missy Kliče kliče! Imam isto zgodbo kot Maja. Ljubezen iz OŠ haha Sem čakal pridno v vrsti in mi jo je prijatelj odstopil. Vsi skupi pa smo hodili v isti razred haha. In bili dejansko najboljši prijatelji v OŠ. Kot rit in srajca.
Quote from: Žarek on July 06, 2015, 01:49:38 PMQuote from: Missy on July 06, 2015, 01:38:37 PMQuote from: Žarek on July 06, 2015, 12:53:52 PMS punco imava rezerviran hotel in v petek so imeli v službi pravo zmedo. Že dva meseca nazaj so zapisali, kdaj bo imela v službi dopust. V petek pa ji je šef rekel, da ne ve, če ji bo takrat lahko dal dopust, saj da bo več dela in da ni ljudi. Midva pa vse rezervirano in plačano. Mu je pojasnila to glede morja in je rekel, da bo poskusil najti rešitev, ampak da nič ne obljubi. In zdaj je iz službe klicala čist čist nora, da dopust bo!!! Fullll vesel in hvaležen Vesolju! Komaj čakam na petek! sonce kliceee Hehe Missy Kliče kliče! Imam isto zgodbo kot Maja. Ljubezen iz OŠ haha Sem čakal pridno v vrsti in mi jo je prijatelj odstopil. Vsi skupi pa smo hodili v isti razred haha. In bili dejansko najboljši prijatelji v OŠ. Kot rit in srajca. Kdor caka docaka! no, ljubezen pa itak vedno pride, k smo prpravljeni! nauzijta se vseh poletnih radosti!
Hehehe no sam da se prijatelj zdej ne buni, pa je za vse dost Uživajta na morju
Danes sem bila pa na super terapiji pri naši Nensi.
Quote from: Pika on July 14, 2015, 09:53:26 PMDanes sem bila pa na super terapiji pri naši Nensi. Super super. Super na kvadrat
Zadnji izpit narejen. Še zadnji letnik pred mano in to je to.
Quote from: sasa on July 15, 2015, 01:29:55 PMZadnji izpit narejen. Še zadnji letnik pred mano in to je to.