9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Dan. Danes me čaka izpit.
Quote from: sasa on March 31, 2015, 09:03:53 AMDan. Danes me čaka izpit.Naredila.
Quote from: Pika on March 31, 2015, 09:23:20 AMQuote from: sasa on March 31, 2015, 09:03:53 AMDan. Danes me čaka izpit.Naredila.Čestitam. Itak. PRravo javnih uslužbencev je pa ja lahko.
Imam na sumu, da je tvoj Ljubo z mojim očetom.
Bilo je v Olajšaj se malo.Ti pa prilepim še enkrat. KLIK
Quote from: Maja on March 31, 2015, 07:37:03 PMBilo je v Olajšaj se malo.Ti pa prilepim še enkrat. KLIKO fak...imam ene par pokazateljev...predvsem več letno nespečnost...komaj sem se uravnovesila, me ponovno napada odvisnost od prehrane, kilogrami grejo gor, prebava, ponovno se začenjajo glavoboli....
Mogoce katera ali kateri ve kje bi lahko nasla za 27 let nazaj za tocno dolocen dan v kaksnem stanju je bila luna takrat?Ali je bil mlaj, polna luna, 1. krajec...? To me zanima
Quote from: sanjalka on March 31, 2015, 08:30:20 PMMogoce katera ali kateri ve kje bi lahko nasla za 27 let nazaj za tocno dolocen dan v kaksnem stanju je bila luna takrat?Ali je bil mlaj, polna luna, 1. krajec...? To me zanima Sanjalka, poglej v efemeridehttp://www.khaldea.com/ephemcenter.shtml