Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost

Olajšaj se malo. Dvanajsti del

<< < (44/79) > >>

Škratinja Nagaya:
Bi kdo odprl predilnico z mano?
Rešimo slovensko tekstilno industrijo?

Tea:

--- Quote from: Pika on May 20, 2015, 07:27:24 PM ---Maja, držim pesti.

Jaz pa gledam svojega 2015/2016, torej trenutnega.
Pa če se na glavo postavim, ne vidim nikakršnih težav z zdravjem. Narobe gledam?

--- End quote ---

Pika - 8 hiša v 12 in ti pokrije 1 hišo /telo/ - zahteva temeljit uvid v svoje nezavedno in transformacijo

Na SAC - je Pluton - se pravi spet transformacija

SMC - Škorpijon

Citiram en tekst
1. OSMA SOLARNA KUĆA U PRVOJ NATALNOJ Donosi nemir ili brigu zbog odgovornosti ili finansija, slabljenje zdravlja ili ucveljenost. Može da pokaže godinu smrti ukoliko je podržava ostatak horoskopa, ali to nije uvek slučaj.

No, tole so bolj tradicionalni astrologi. Vsekakor pa Pluton, škorpijon, 8 hiša govori o življenju in smrti - torej psihični transformaciji.
V tvojem solarcu se je odrazil Plutonski tranzitni kvadrat na vladarja tvojega horoskopa - se pravi, da bo potrebno res pogledati vase in se vprašati, če živiš tisto, kar si res ti /1 hiša/, kar si res želiš /1 ovnova hiša/ in kako boš prišla do tega da boš to tudi živela /1 hiša/

Meni je čist logično.

Tea:

--- Quote from: Maja on May 20, 2015, 06:37:01 PM ---Srat
in kozlat

me je prijelo, ko sem gledala svojo Solar Return karto za naslednje leto.

--- End quote ---

Maja, lahko jo prilepiš v astro teme, pa pokomentiramo.
Samo solarc se mora vedno gledat v kombinaciji s tranzitno karto, se pravi, da mora biti rezultat interpretacije skladen

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Tea on May 21, 2015, 06:38:54 AM ---
--- Quote from: Pika on May 20, 2015, 07:27:24 PM ---Maja, držim pesti.

Jaz pa gledam svojega 2015/2016, torej trenutnega.
Pa če se na glavo postavim, ne vidim nikakršnih težav z zdravjem. Narobe gledam?

--- End quote ---

Pika - 8 hiša v 12 in ti pokrije 1 hišo /telo/ - zahteva temeljit uvid v svoje nezavedno in transformacijo

Na SAC - je Pluton - se pravi spet transformacija

SMC - Škorpijon

Citiram en tekst
1. OSMA SOLARNA KUĆA U PRVOJ NATALNOJ Donosi nemir ili brigu zbog odgovornosti ili finansija, slabljenje zdravlja ili ucveljenost. Može da pokaže godinu smrti ukoliko je podržava ostatak horoskopa, ali to nije uvek slučaj.

No, tole so bolj tradicionalni astrologi. Vsekakor pa Pluton, škorpijon, 8 hiša govori o življenju in smrti - torej psihični transformaciji.
V tvojem solarcu se je odrazil Plutonski tranzitni kvadrat na vladarja tvojega horoskopa - se pravi, da bo potrebno res pogledati vase in se vprašati, če živiš tisto, kar si res ti /1 hiša/, kar si res želiš /1 ovnova hiša/ in kako boš prišla do tega da boš to tudi živela /1 hiša/

Meni je čist logično.

--- End quote ---

Tea, najlepša hvala.  :-*
Ja, zdajle je pa res že alarm.
Vendar moram biti previdna, kako bom izvedla to spremembo na varen način.

Škratinja Nagaya:
V naslednjem letu imam pa solarni AC na Algolu.  :blank:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version