Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Natalne karte članov foruma - sedmi del

(1/64) > >>

Andres:
Natalne karte v sedmem delu nadaljujemo od tu   http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,7061.msg207826.html#msg207826

Andres

Maja:
Takole, tu lepim svojo SR karto za 2015/2016.
Se mi zdi, da bo precej pestro leto, ki bo prineslo veliko sprememb ... Mogoče tudi takih, ki se jih bojim.  :blank:

sanjalka:

--- Quote from: Maja on May 21, 2015, 09:19:18 AM ---Takole, tu lepim svojo SR karto za 2015/2016.
Se mi zdi, da bo precej pestro leto, ki bo prineslo veliko sprememb ... Mogoče tudi takih, ki se jih bojim.  :blank:

--- End quote ---

Maja, česa se bojiš?

Maja:
Da bi s spremembami komu škodila.

Maja:
Kopirano od Pike ...

--- Quote from: Tea on May 21, 2015, 06:38:54 AM ---
--- Quote from: Pika on May 20, 2015, 07:27:24 PM ---Maja, držim pesti.

Jaz pa gledam svojega 2015/2016, torej trenutnega.
Pa če se na glavo postavim, ne vidim nikakršnih težav z zdravjem. Narobe gledam?

--- End quote ---

Pika - 8 hiša v 12 in ti pokrije 1 hišo /telo/ - zahteva temeljit uvid v svoje nezavedno in transformacijo

Na SAC - je Pluton - se pravi spet transformacija

SMC - Škorpijon

Citiram en tekst
1. OSMA SOLARNA KUĆA U PRVOJ NATALNOJ Donosi nemir ili brigu zbog odgovornosti ili finansija, slabljenje zdravlja ili ucveljenost. Može da pokaže godinu smrti ukoliko je podržava ostatak horoskopa, ali to nije uvek slučaj.

No, tole so bolj tradicionalni astrologi. Vsekakor pa Pluton, škorpijon, 8 hiša govori o življenju in smrti - torej psihični transformaciji.
V tvojem solarcu se je odrazil Plutonski tranzitni kvadrat na vladarja tvojega horoskopa - se pravi, da bo potrebno res pogledati vase in se vprašati, če živiš tisto, kar si res ti /1 hiša/, kar si res želiš /1 ovnova hiša/ in kako boš prišla do tega da boš to tudi živela /1 hiša/

Meni je čist logično.

--- End quote ---

--- Quote from: sanjalka on May 21, 2015, 08:57:17 AM ---
--- Quote from: Pika on May 20, 2015, 09:42:27 PM ---Hvala, Sanjalka. Čisto pozabila, da je 2.hiša fizično telo.
Aspekti so sicer lepi. Al spet narobe gledam?  ::)
--- End quote ---

Ne vem katere aspekte gledaš?
Merkur v solarcu je vladar 6. hiše (zdravje) in je v ribah v konjunkciji z neptunom in kironom (stelij) v 2. hiši, ter še v natnčnem sekstilu s plutonom...
Bo potrebnega kar precej spuščanja in transformacije. Na tvojem mestu ne bi jemala preveč zdravil, raje probaj z alternativno, glede na vladarja 6. hiše ki je v ribah in še z neptunom. Lahko pride tudi do napačnih diagnoz, usmeri se vase, bodi nežna in pozorna do sebe, bodi sočutna in ljubeča do sebe...Uporabi ribje lastnosti v zvezi s svojim telesom, ki te bodo zdravile-ne vem lahko je to ples, umetnost, glasba, filmi, duhovnost, tudi biokibernetika....
sigurno se najde še kaj-izberi sama ;)
Trdno držanje za vajeti ne bo pomagalo, potrebno bo spustiti...

--- End quote ---

--- Quote from: sanjalka on May 21, 2015, 09:04:21 AM ---Sem zdaj videla še Tein odgovor.
Ja, seveda natalna karta s tranziti že govori o tej zgodbi, ki je zapisana tudi v solarcu.
T plutona na merkurja v 8. hiši ti bo še deloval v prihodnjem letu. Je pa vsaj t urana se spokal stran ;D
Pa sedaj imaš do jeseni luno v lepem aspektu z marsom, tako da ta vmesni čas se nafilaj z energijo, z fizično in čustveno močjo, da boš šla potem lažje skozi naslednje, bolj transformativno obdobje... ;)
Drugače pa bolje, da se prestavimo v astrološke sobane s tole temo ;)

--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version