NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
pluton v 8 hiši. Potreba po nadzoru, ogromne spremembe, novo rojstvo, moč, obsedenost
hahaha no vi kar seksajte kolikor vam srce da. Jane upa da bo tud
JUPITER v deseti hiši, sreča, kariera, usoda, širitev, uspeh, učenje
Eh klinc danes ne bo sexa. Sem pa dobila napotnico za poseg po lastni izbiri... Grem jajcevode prevezat čez cca pol leta. Aja a sem že omenila, da RES nočem več otrok
Quote from: Tejka on October 09, 2015, 12:36:11 PMEh klinc danes ne bo sexa. Sem pa dobila napotnico za poseg po lastni izbiri... Grem jajcevode prevezat čez cca pol leta. Aja a sem že omenila, da RES nočem več otrok Tako stvar bi celo jaz upal prakticirati. Mora biti zanimivo. Podobno kot če bi klobasi vozel delal. Andres
Quote from: Andres on October 12, 2015, 07:56:42 PMQuote from: Tejka on October 09, 2015, 12:36:11 PMEh klinc danes ne bo sexa. Sem pa dobila napotnico za poseg po lastni izbiri... Grem jajcevode prevezat čez cca pol leta. Aja a sem že omenila, da RES nočem več otrok Tako stvar bi celo jaz upal prakticirati. Mora biti zanimivo. Podobno kot če bi klobasi vozel delal. Andres , Andres sory, ampak res si me nasmejal Klobasi vozel delal
Quote from: sanjalka on October 12, 2015, 08:00:09 PMQuote from: Andres on October 12, 2015, 07:56:42 PMQuote from: Tejka on October 09, 2015, 12:36:11 PMEh klinc danes ne bo sexa. Sem pa dobila napotnico za poseg po lastni izbiri... Grem jajcevode prevezat čez cca pol leta. Aja a sem že omenila, da RES nočem več otrok Tako stvar bi celo jaz upal prakticirati. Mora biti zanimivo. Podobno kot če bi klobasi vozel delal. Andres , Andres sory, ampak res si me nasmejal Klobasi vozel delal Sanjalka. Na to temo nisem bil toliko pozoren in na koncu sem le našel, da se kaj tudi za mene najde. Tejka. Saj če boš tako hotela ti niti pol leta ne bo treba čakati. Andres